Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Občané malého městečka Pleasant Valley nalákají několik mladých turistů do města na oslavu stého výročí osvobození města před bandou renegátů, kteří město pustošili. Připraví pro každého z nich speciální večerní program … při němž jsou postupně zabíjeni … pouze jeden pár odhalí krutou skutečnost a pokouší se dostat ze zlověstné pasti… jejich jediná naděje je útěk. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (145)

TO 

všechny recenze uživatele

Lahůdkovej brutální masakr, slušně natočenej. Tolik uřezaných hlav dlouho nepamatuji + úchylný černý humor. Na druhou stránku je mezi krvavými záběry dost nudný a hlavně je to pořád jen obyčejný béčko, s velkými horory se rovnat nemůže. Ale už kvůli tomu roztrhání slečny Kočičky se na to mrkněte. Jinak jde o remake filmu Two Thousand Maniacs! z roku1964. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Nathan Barr: 1. The South is Gonna Rise Again 2. The South Will Rise 3. Hey Hey Howdy Howdy Hey 4. Trouble Came A Knockin 5. There Are Lessons In This World 6. There Once Was A Lassie 7. The Boy Wants His Bitch 8. Pushin' Up Daisies 9. Granny's Ho Down 10. Groovy G 11. Pain2 Two Way Radio 12. Titan Music 6Yer A Fucker 13. Scotic Brother Johnny 1-9 ()

Reklama

Compadre 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se mi kurevsky líbilo! Začátek se tváří jako teenagerská komedie, ale naštěstí se to hodně rychle "zvhne" do prvotřídního béčkového masakru. A vůbec...zapasovat partu mládenců a sexbomb do prostředí staré jižanské vesnice, obydlené navíc bandou šílených exotů, co hodně ale opravdu hodně nesnáší seveřany je výborný nápad. Smrti jednotlivých "účastníků zájezdu" jsou jaksetapří originální a brutální až běda. prostě špica! A Englund je furt borec. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrý horor. Má dobrý príbeh o skupinke mladíkov, ktorí cestou na výlet zastavia na malomestskej slávnosti, kde ich očaruje príjemné privítanie a tak sa tam rozhodnú stráviť čas, ale netušia, že obyvatelia mestečka sa bavia zabíjaním cudzincov. A keď sa mladíci jeden po druhom strácajú, zvyšní začnú niečo tušiť a tak musia uniknúť skôr, než bude neskoro. Spracovanie je na tom dobre, nič tu výrazne neupúta, ale stále sa niečo deje, film aj kvôli krátkej dĺžke nenudí a navyše si po celý čas drží slušnú zábavnosť, takže je to príjemné pozeranie. A navyše je tu výborný záver, ktorý odkryje pravdu o obyvateľoch mesta, ale aj posledná scéna stojí za pozornosť. Celý film sa nesie v takom čiernohumornom duchu, takže o atmosfére alebo aspoň napätí sa tu moc hovoriť nedá, ale tu to kvôli zábavnosti neprekáža. Samotných vrážd je tu celkom dosť, sú pomerne originálne a nápadité, len škoda trochu horších trikov. Najzaujímavejšie je asi roztrhnutie pomocou koňov. Herecké obsadenie nie je zlé, najviac zaujme Robert Englund ako starosta mestečka a aj napriek tomu, že hlavné postavy sú tvorené typickými postavami vyvražďovačiek tu nikto výraznejšie nesklame a poteší hlavne ženské obsadenie na oboch stranách, ktoré sa navyše ani nezvykne moc zahaľovať. Réžia je pre potreby filmu plne dostačujúca a technická stránka až na tie horšie triky tiež. Síce je 2001 maniakov len film na jedno pozretie, ale svoj účel splnil, po celý čas som sa dostatočne bavil. Objektívna kvalita filmu- 55%, film sa páči mne na 71%. ()

The Viper 

všechny recenze uživatele

Naprosto úžasný kousek pro nás, kteří se v takovém humoru vyžívají. Robert Englund byl charismatický jako vždy a celá ta jižanská parta kolem něho jakbysmet. Myslím že je to velmi nedoceněná záležitost, zde nelze brát nic vážně. Na CSFD si ale musíte zvyknout že je tu ve většině egoistických hodnotitelů. No já film viděl už min. 5x a vždy se skvěle bavil. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Na konci filmu se objeví časopis Famous Monsters. (-Bomba-)
  • Natáčení probíhalo ve Westville v Georgii. (Terva)
  • Ve scéně, kdy dojde ke čtvrcení těla pomocí koňů, jsou od těla odděleny všechny končetiny a trup zůstane na místě. Trup těla by však měl zůstat přichycený k jedné z končetin. (Terva)

Reklama

Reklama