Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (702)

plakát

Expres foto (2002) 

Kdyby Robin Williams neumřel, tak bych to snad ani neviděl. Což by byla škoda, protože tohle je fakt těžký a chladný psychologický film. Parádní mrazivá hudba, barevná stylizace výborná a Robin Williams je řádně děsivý, s tím svým dobráckým kukučem vypadá docela psychopaticky. Takže díky pane Williams že jste umřel, tak jsem se k tomuhle dostal a myslím že je to solidní rozloučení s tímhle hercem, které jsem ale vůbec neplánoval. Prostě jsem přemýšlel na co se koukat a vzhledem k jeho smrti mi do oka padlo právě Expres foto. Pecka.

plakát

Vidění (2000) (TV film) 

Možná mě to chytlo v nerozpoložení na tenhle typ filmu, ale já jsem se u toho nudil jako fanoušci Sparty když hraje doma.

plakát

Půlnoc v zahradě dobra a zla (1997) 

Příběh je pěkně divný, nese se v takovém zvláštním až trochu lynchovském duchu, nicméně je to celé tak posraně nudné, že i ten nejotrlejší u toho musí pojít na nedostatek zábavy, či čehokoli co by upoutalo pozornost. Rozvleklé jako mrml přilepený na zábradlí, který má každou chvíli ukápnout.

plakát

Sněhurka a lovec (2012) 

Charlize Theron sexy jako vždy. Zbytek tak nějak vyšuměl.

plakát

Zaříkávač lží (2014) (amatérský film) odpad!

Nejfake se vyznačuje profesionálními videi. Ovšem já jsem na tyhle sračky trochu starý, tohle je fakt výplod z pubertální vagíny. Já vím že když chce mít člověk úspěch na tytrubko, musí se orientovat na publiku 10-15, ale možná by to chtělo posunout se někam dál.

plakát

Jedna za všechny (2014) 

Tenhle film je spíš pro ženské, romantika nula a co se týče vtipu, chlap u toho jen tak sem tam zkřiví hubu. Což nemyslím nijak drsňácky, je to prostě fakt. Cameron Diaz tady vůbec není hezká, holt už je stará. Jo a taky v tom hraje ta zrůda Nicky Minaj. Jakože celkem ruce pryč, pokud si nechcete udělat holčičí večer, na kterém bych asi působil jako černý puntík na čisté čtvrtce. Proto za mě ne, nebavil jsem se vůbec. Ale pokud by mě někdo pozval na holčičí večer, samozřejmě bych nepohrdl! Ale pustíme si Robocopa. Původního.

plakát

Romaentik aillaendeu (2008) 

Hodně příjemný film. S tak příšerně napínavým koncem, že jsem prosil obrazovku ať už se konečně vyjeví pravda.

plakát

Želví nindžové III (1993) 

Tohle je dobrý trash:-D Ale jelikož jsem fanda odpadních filmů, tenhle mě samozřejmě nezklamal. A stejně si myslím že bude tenhle želví zářez dleko lepší než ta Bayova slátanina (ano, myslím si to podle traileru).

plakát

Přeber si to (1999) 

De Nira mám v komediích rád. Billyho Crystala už tolik ne, ovšem tady jde stejně především o De Nira. I když Crystalův proslov na Mafiánské sešlosti byl čupr. Jinak prostě skvělá komedie, s pár narážkami na gangsterky (asi nejviditelnější je ta na Kmotra).

plakát

Doo gaeui dal (2012) 

Korejské filmy miluju, ovšem u hororů si tím nejsem až tak jistý. A tohle je další z filmů, který mě viklá. Pět herců v pár místnostech, nějaké ty flashbacky a především neskutečně velké porce nudy. V první půl hodině se tam stane úplný prd, tedy kromě dvou párů nohou, lana a tváře ve tmě které není skoro vidět. Taky to mohla být třeba lampa. Ono vlastně ve zbytku filmu se toho taky moc neděje, ani žádné vžum klišoidní lekačky, nic. A to stejné ve mě film zanechal, nic. Koncentrovaná nuda.