Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (2 079)

plakát

Dokonalá loupež (2018) 

Hmmmm..film, kde je na co koukat ;) ;) Zároveň mě neskutečně pobavil ten konec, kde mi předtím už pár minu něco nesedělo :D Je to rychlé, je to svižné, je tam na mě až moc střílení - ale myslím si, že to k tomu patří a z čeho mám největší radost, jak je znázorněno, že se zasekly prostě v zácpě na silnici :D Protože to je běžná denní věc a oni tam né že poletí neskutečnou rychlostí, ale prostě stojí v zácpě :D Film za mě hlavně kvůli akčnosti pro chlapy, ale na zamyšlení a třeba na nějaký "kariérní" plán :D pro všechny :)

plakát

Chicagský tribunál (2020) 

USA jako obrovská země má mnoho historických okamžiků a jsem neskutečně ráda, že jsem viděla tento. Skvěle herecky obsazené - jsem ráda, že jsem Redmayne viděla také v jiné roli než doposud - tohle za mě bylo o dost sympatičtější, Cohen byl vynikající a završil to Keaton. Hej, to je tak super film, že i když se chvilku budete orientovat v tom, co se to tam sakra vlastně děje, tak když budete fakt sledovat pozorně - všemu porozumíte, vše Vám zapadne do sebe a budete koukat s otevřenou pusou, jak to skončí. Prolíná "reality" a reality - skvěle použito, na závěr doplnění dalších životních osudů našich postav a všudepřítomná válka ve Vietnamu. Doporučuji :)

plakát

High Life (2018) 

Hmmm...zajímavý pohled na Pattinsona, kterého jsem ještě v úloze péče o dítě neviděla...jinak tam mimo černocha ale hraje skupinka lidí, která mi je od začátku dost nesympatická - a říkám si, že to vlastně byl záměr - takže ok :) Nicméně - ten film má pro mě dost nevysvětlitelného, neřečeného a jak to začalo, tak to vlastně i tak nějak všechno skončilo a říkám si - co nám to vše mělo dát? :D Já vlastně ani nechápu ten závěr :D Plus za mě mají u té zeleně, kterou tam vypěstovali - to bylo moc hezké a líbila se mi.

plakát

Hlídat Tess (1994) 

Zbožňuji MacLaine :) Její postava je brilantní :D Její ochranka je unikátní :D Skvělé hašteření, ke kterému dochází by mohlo být i delší :) A ten závěr, kdy - PARDON - SPOILER - se jejich vztah potvrdí jako "silný" a vzájemný - je fáááájn :)

plakát

Captive State (2019) 

Za mě to má super plakát s oranžovou barvou....Z toho filmu jsem lehce zmatená...Plno věcí mi doteď nedošlo a bylo tam na mě až moc osob, které byly hodně od sebe a proto mi to nějako nezapadalo do sebe...Nicméně scéna "odboje", kdy se právě ty lidé začnou objevovat - ta byla super - svižná, úderná, skvělá hudba...Skvělé obsazení :) A myšlenka spokojenosti ovládnutí mimozemskou civilzací...je to fikce nebo ta lepší varianta života na planetě Zemi? Hm....

plakát

Jsem matka (2019) 

Na toto jsem se těšila, jelikož děsivost stroji ovládaná Země - toho se nechci dožít, tak si to chci užít aspoň u obrazovky :) (Trošku ironie, jelikož v tu chvíli mě stroj taky vlastně ovládne). Hmmm..trošku podstapo, trošku sci-fi, trošku reality....Splnilo to moje očekávání...ale za mě až moc předvídatelné.

plakát

Pod vodou (2020) 

Film jsem chtěla vidět ihned po traileru, protože jako člověk, který má problém se stísněnými prostory a klaustrofobické snímky mi pomalu zpomalí tep - jsem byla zvědavá, copak z toho bude :) A jsem tedy spokojená :) I když si myslím, že pokud by běhala v kalhotkách po těch prostorech - byla by jí zima, ale tak víte jak - efekt to mělo :D Je to sice klasická "bubačka", ale mělo to na mě opravdu veliký efekt...A na začátku a na konci skvěle svižně bez zbytečných okecávaček vysvětleno jaká firma co dělá a proč...Super :)

plakát

Bahno z Mississippi (2012) 

Wau...Sexy Matthew - hlavně bez trička ;) a super dvojice mladých kluků, kteří tu za mě excelují a jejich výkon je bravurní. Nicméně - to je vše, co si pamatuji :D :D

plakát

Příští rok ve stejnou dobu (1978) 

Tenhle film má u mě hodně speciální místnost. Nedokážu popsat z jakého důvodu, ale je tak unikátní, vztahový a životem vláčený, že ho chci za nějakou dobu vidět znovu. Souhlasím také s komentářem Djkoma.

plakát

Průvodce ženatého muže (1967) 

53 let starý film, který vypráví o tom, jak se přichystat na to, jak budete nevěrný své manželce :D Hej, to není možné :D Prostřihy různými situacemi, do kterých se může muž dostat - jsem až fascinována tím, jak toto dokázali natočit :D Nemůžu přijít na to slovo, které mě přitom napadalo - nejblíže je asi "satira", protože jsem žasla nad tím, že tento film v 60tých letech vznikl :)Ale jsem za to ráda, jelikož i při uvědomění si, že v současné době se podle mě z pohledu muže moc nezměnilo :D Je to zábava, která nezná hranic :D