Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (238)

plakát

Ip Man: Zrození legendy (2010) 

Předchozím dílům tento film nedělá určitě hambu, chtělo by to trošku víc boje a předefším finále v docích víc okořenit pěkným soubojem.

plakát

Hněv Titánů (2012) 

Zase je to slátanina, jak jsme u Liebesmana zvyklí. Alespoň, že je zde dost akce.

plakát

Wu xia (2011) 

Dalo se z toho vytřískat ještě víc a to doslova. Určitě nadprůměrný film s Donnie Yenem.

plakát

Zóna smrti (2005) 

Donnie Yen je borec, ale tento film chtěl být tak moc něčim extra, že je z toho slátanina, jako blázen.

plakát

Zprávař: Příběh Rona Burgundyho (2004) 

Pokud se chcete pobavit bude to mít dva háčky, musí te mít rádi jednoduchý, přitroblý humor a hlavně snést Willa Farrella.

plakát

Lorax (2012) 

Přehnal jsem to nejspíš s očekáváním po výborném Despicable Me. Příjde mi to, jako film na objednávku, bez špetky tvořivé invence, hlavně co se scénáře týče. Děti u toho možná vydrží, ale dospěli se budou nudit.

plakát

Skyfall (2012) 

Čekal jsem zajímavou bondovku a dostal jsem upovídanou náhrašku. Věděl jsem co čekat od režíéra, ale myslel jsem, že se do toho víc opře po bondovksu, než po svém. Možná to bylo půlnoční premiérou, možná ne, ale jednoduše jsem se nudil. PS: Javier Bardem si svoji roličku pěkně vychutnává.

plakát

Looper: Nájemný zabiják (2012) 

Film, který mi dokáže vytvořit husí kůži, musí dostat automaticky 5 hvezdiček. Slabší momenty a chybičky jsou nakonec zapomenuty. A díky blaženému pocitu , že stále mohou vznikat zajímavé filmy, si mylím, že by tento snímek neměl nikdo minout.

plakát

Prey Alone (2004) 

Musim dat tolik, ta pointa mě dostala...

plakát

Příležitost dělá zloděje (2010) 

Nevěděl jsem co mě čeká, ale líbilo se mi obsazení... No výsledek je ovšem zarážející. Neni to ani kimi, natož drma... Příjde mi že to nevědí ani tvůrci. Pokud se chcete nudit, směle do toho.