Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (2 292)

plakát

40 let panic (2005) 

Velká škoda, že je film neúměrně natahován, hned několik scén je uplně zbytečných. Ale jinak je to film vtipnej, romantickej a sprostou mluvou prošpikovanej. Funguje to.

plakát

Ledová apokalypsa (2011) (TV film) 

Úsměvnej film a to na všech frontách. Velmi předvídatelnej, plnej blbostí a nelogičností, ale zároveň je to vše lehce ztravitelné a skoro bez problému koukatelné. Kdo od toho nic nečeká (jako já), možná se i občas pobaví.

plakát

Nevěrně tvá (1984) 

Zápletka je postavená na hodně blbým nedorozumění, ale je ní naroubováno několik opravdu dobrých hlodů.

plakát

Poslední čas na lásku (2008) 

Romanťák o lidech "dříve narozených" může klidně nabídnout mnohem víc, než uječený romanťáky o teenagerech. Zvlášť když sympatický postavy hrajou sympatičtí (a velmi schopní) herci. Žádné veledílo, ale každopádně příjemnej film.

plakát

Mechanik zabiják (2011) 

Svižně odvyprávěnej film, který ale neoplývá velkým množstvím akčních scén, s dobrou hudbou, výborným Benem Fosterem a tradičně prkenným (ale sympatickým) Jasonem Stathamem. Simon West je rutinér, tři hvězdičky s odřenýma ušima.

plakát

Muž z vlaku (2002) 

Důležitě se tvářící film, který občas velice slušně boduje v jednotlivostech, ale jako celek je to těžká nuda.

plakát

Pro jedno kousnutí (1985) 

Jim Carrey v komedii, ve které nepředvádí ty svoje zběsilý tlamoksichty, ale tváří se skoro normálně. Vcelku pohodová komedie u které jsem se sice nijak neřehtal, ale tak nějak neustále usmíval.

plakát

Inkoustové srdce (2008) 

Z originálního námětu se dalo vytřískat mnohem víc. Je to víceméně nuda, občas proložená ňákým pokusem o humor, případně obstojně vypadajícím trikem. Toť vše.

plakát

Hráčské doupě (1987) 

Když se u filmu sprostě nudím i přes to, že mě zajímá jak to dopadne, je něco špatně. Slušnej scénář sráží slabá režie.

plakát

Living Death (2006) 

Všechny hlavní postavy jsou pěkný šmejdi a zasloužili by si chcípnout. Závěrečné vraždění to naštěstí naplní. Kupodivu docela solidní televizní film. Má atraktivní zápletku, film celkem odsejpá a herci taky ujdou. Kristýně to pořád sluší i když má za sebou evidentně plastiku ksichtu a navíc trochu ztloustla. Jo a hrát pořád neumí.