Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (287)

plakát

Neuvěřitelný Hulk (2008) 

Hulka jsem nikdy moc nemusel ale po tomto dílu jistě zkouknu i ten první. Má to tempo, velmi dobrou akci a výborné obsazení. Podle mě je to jeden z nejlépe natočených filmových komiksů, aspoň mě to tak připadá. :)

plakát

Jednotka příliš rychlého nasazení (2007) 

Buď tenhle humor moc nemusím anebo sám nevím proč jsem se hlasitě ani jednou nezasmál, pouze vyvolalo úsměv na tváři. Odkazy na všelijaké akční filmy jsou dobré. A kdyby tu nebylo hvězdné obsazení jdu s hodnocením níž.

plakát

Czech Made Man (2011) 

Divný, někdy vtipný a zároveň zajímavý. Na český film to fakt docela ujde. :)

plakát

Tintinova dobrodružství (2011) 

Steven Spielberg mě nepřestává fascinovat. Jeho filmy miluju, nikdy mě v ničem nezklamal a proto je to jeden z režiséru kterýho si cením nejvíce. Ani nevím jak začít psát .. film mě vrátil do doby kdy jsem hltal každé dobrodružství Indiany Jonese, Pána prstenů, Star Wars, Jurského parku atd. Chvíly jsem si myslel že sleduju hraný film než animovaný, opravdu se to pánům Spielbergovi a Jacksonovi povedlo. John Williams vzpomíná na doby kdy vytvářel kvalitní hudbu a proto si tohle celé hudební podkreslení znovu předvádí v celé parádě. Rozepsal bych toho hrozně moc ale když čtu ty komentáře tak jste to napsali všechno za mě. Jednoznačně nejlepší byl Haddock a Filuta, Tintin byl dobrý ale zůstával v pozadí již zmíněné dvojice. Chce to další pokračování ve stylu "Jonesovské" dobrodružství, už nám to všem velice chybělo. :) Viděno v kině.

plakát

Thor (2011) 

Další člen týmu Avengers se objevil také ve svém vlastním filmu a povedlo se mu to. O dost lepší než rozpačitý Kapitán Amerika který ve mě nechal nechal obavy zda se i tenhle komiksový film povede ale bát jsem se nakonec nemusel. Byla znát odlišná režie Branagh, který svůj film podal tak jak jsem (ne)představoval. Pokračování prosím !

plakát

Captain America: První Avenger (2011) 

Hrozně divný film. Vím že se jedná o převedení komiksu ale nějak mi to nesedělo (zbraně, logika, období, atd.). Děsně mě bylo do očí nelogičnost filmu, snažil jsem se tomu předejít, vypnout mozek ale to nefungovalo. Ano, jsou tam momenty které zaručeně potěší, Tommy L. Jones, pár akčních scén a překvapil mě samotný konec. (Těším se na Avengers !) :) Ps: Nikdy neodcházejte na hned po skončení filmu, nevíte co vás může ještě čekat.

plakát

Střihoruký Edward (1990) 

Tenhle film by bez Deppa, řežiséra Burtona a skladatele Elfmana byl nebyl ani tak z poloviny tak skvělý jaký zrovna je. Ten film má něco do sebe, strhnul mě, dojal a hlavně překvapil jak ten film je hrozně pěkný svou kouzelností. U Johnnyho Deppa jsem si že snad líp hrát už neumí .. v tom jsem se hrozně mýlil. Johnny je tak všestranný herec že mu sedne jakákoliv role a nejlíp mu sedne role kterou mu nabídne Tim Burton .. chlapi, vy jste zatraceně dobrá dvojka ! :)

plakát

Ztracený svět: Jurský park (1997) 

Nemá to tak velké kouzlo jako v 1 dílu, nicméně tahle trilogie je jedna z mála mých nejoblíbenějších. Pořád je to zatraceně efektivní zábava které předčí i mnohdy novější blockbustery. Útok Tyranousaurů na útesu, scéna s velociraptory (neskutečně napínavá a zábavná), lov dinousarů. Logiku nechte stranou, 2 hodiny udržené tempo, skvěle napínavé a zábavné .. to jsem to jako malý kluk pořád žral. Nezapomínám ! :)

plakát

Lví král 3: Hakuna Matata (2004) 

Zbytečné, Timon a Pumba jsou v pohodě ale celkový dojem je hrozný. Kdybych Lvího krále neměl tolik v lásce tak jdu s hodnocením níž. :)

plakát

Leon (1994) 

Výborný thriller. Výborně zahrané (hlavně Gary Oldman !). Výborně napsaný scénář. Výborná režie. Ps: Objev roku: Natalie Portman. :)