Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (248)

plakát

Wish I Was Here (2014) 

Správnej film ve správnou chvíli. Zach Braffovina přesně dle mého gusta. Plejáda herců, kteří hráli ve Scrubs 2.-8. housle. Takhle upřímně mě nebavil malej Tyler ani nepamatuju. A já vůbec nenadržuju!

plakát

In Your Eyes (2014) 

Kdo by to byl do Whedona řekl. Příjemná slaďárna. To chceš. Díky všem zodpovědným za to, že se mysteriózní aspekt filmu nesnažili nijak logicky vysvětlit.

plakát

Stanfordský vězeňský experiment (2015) 

Mi to přišlo kolikrát až hloupě vykonstruovaný a i když to all in all bylo promyšlený, především chování dozorců a naddozorců, řekněme, tak to bylo celý zároveň divně nedotažený. Možná mi chyběl bližší psychologický rozbor zneužívané strany účastníků experimentu. Jak moc jsou skutečně v háji, jak moc se jim prostředí zarývá pod kůži, jak moc jsou nad věcí, co na koho hrajou, co přehrávaj... Nebavila jsem se. Což je vlastně možná dobře...? Co mě ale bavilo, byiy scény s Ezrou, ofc, toho já můžu. // Scénář: Talbott... Tak to vysvětluje hodně :)

plakát

Pád (2013) (seriál) 

5 hvězd je žalostně málo.

plakát

Anthropoid (2016) 

Česko-světový obsazení naprosto bez výhrad, ale k čemu teda výhrada gigantická, tak to k výsledku komicky mluvenýho slova. A protože nejsem verbal, tak pro vysvětlení see yeho komentář, trefil to. Skoro jsem až bojovala s maximálním počtem hvězdiček, ale udržela jsem se. 2 hodiny byly skoro moc, ale klobouček před barrandovským studiem, odpouštím i modrý zóny, moderní pouliční osvětlení a graffiti.

plakát

Galavant (2015) (seriál) 

Galavant je sice super, ale zženštilý/dětinský Richard si scénu ukradl během pár dílů víceméně hlavně pro sebe. První díl mě neodradil, u 2. jsem brečela smíchy (legendární joust) a u posledního jsem plakala už doopravdy, převážně proto, že 3. série nebude. A to se tam zrovna skoro objevil drak! Galavant měl všechno. Bitches. Zombie. Gaye. Rickyho Gervaise. Prostě fakt všechno.

plakát

Single Man (2009) 

Tom Ford je můj nový hrdina.

plakát

Noční zvířata (2016) 

"When you love someone, you have to be careful with it. You might never get it again."...

plakát

Pařba o Vánocích (2016) 

Šla jsem na to s očekáváním trapný blbosti, a odcházela s tím, že to sice blbost byla, ale vtipná, proto se mi nechce věřit, že v sále to byl, dle komentářů, samej suchar. Na vypláchnutí mozku úplně akorát. Jo a málem bych zapomněla! Olivia... Ach.