Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (248)

plakát

Rivalové (2013) 

Přesto, že jsem se těšila spíš na Hemswortha, tak Brühl... Brühl byl neuvěřitelnej, toho nešlo si během těch 2 hodin nezamilovat. Po dlouhý době opravdu naprosto dokonalá kamera. Skvěle jí sekundovala hudba. Příběh se mi moc líbil, promísení osobního života s profesním nenásilně a zajímavě. Napětí do poslední zatáčky... Fakt jsem nadšená.

plakát

Já, padouch 2 (2013) 

"Me jama lama ding dong" , hláška, která mě rozsekala a minions ještě o něco blbější (hasičská scéna).

plakát

Muž z oceli (2013) 

V kině jsem byla nadšená, ale ne na plnej počet. Což jsem po domácí projekci napravila, jelikož a protože tenhle Superman je naprosto bez chybičky (ok, chybičky jsem našla, ale okamžitě jsem je vytěsnila a odmítám si je připouštět). Moje slabost pro modrooký herce a zrzavý herečky se prostě nezapře. A šedomodře laděný vesmírný lodě mi to všechno podtrhly a sečetly. A samozřejmě, že vedou 2 svlečený scény s Cavillem, na ty bych mohla koukat ve smyčce od rána do rána :-).

plakát

Podfukáři (2013) 

Moc pěkná vizualizace, zajímavej vývoj děje a můj oblíbenec roztomilouš Franco měl nejlepší a jedinou "akční" scénu sám pro sebe, co víc si přát :-)

plakát

Liberace! (2013) (TV film) 

Jako jo, životní příběh je to určitě zajímavej... Zpracovanej velmi příjemně koukatelně, herecký výkony uvěřitelný (až nečekaně věrně, o něco víc ten Douglasův), co mi ale hlava nebere je to, že v sedmdesátejch letech museli bejt všichni totálně slepí, protože jasnější signály řvoucí "I'm gayyy" Liberace fakt dávat nemohl. Posledním stupněm by mohla být už jedině divoká kopulace s jeho sweetheart na blyštivým pianu před vyprodanou Music Hall. Celkově se mi to líbilo a jediný, co mě trochu nudilo, bylo pomalý tempo.

plakát

2 zbraně (2013) 

Nemůžu si pomoc, ale Wahlbergovi mnohem víc sedí role vtipálka, kdy jeho tvář dokáže zprovoznit úsměv, než role čehokoliv jinýho. S Washingtonem tvořili super dvojku. Film má zajímavě (i když chvílema očekávatelně) se vyvíjející děj, akci na správným místě a dokonce i vtipný vtípky, který nepřišly vyjímečně zábavný jenom mně (Mexickej Einstein mě dostal), ale bavilo se celý kino.

plakát

Na divoké vlně (2012) 

Nevím, jestli jsem poslední dobou jen emocionálně labilní, ale každopádně Chasing Mavericks mě tak neuvěřitelným stylem dojalo, že si ode mě těch 5* zaslouží i přesto, že po filmařský stránce by se chybičky našly. Gerard je okouzlující, malej Jonny kudrlinka zdárně sekundující, Mavericks hrůzu nahánějící, nezodpovědná matka nakonec hodně překvapující... Velkou váhu pro mě má i to, že film byl inspirován životem opravdového Jaye. Trošku mě nakoplo vědomí, že kluk si ve věku, kterej už se mě netýká, dokázal splnit nejeden sen.

plakát

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic (2013) 

Jak jsem byla na začátku skeptická, tak jsem se nakonec dobře bavila. Čarodějnice dostatečně hnusný, zabijácký scény dostatečně nechutný a barevný, Jeníček diabetik i Mařenka doktorka dostatečně sexy a troll Edward tomu nasadil korunu. Dialogy ovšem velká bída. Ale jinak fajn výplachovka/oddechovka.

plakát

Hra na hraně (2013) 

Pro mě naprosto nesmyslná dějová linie, skákala si jak se jí zachtělo a přitom byla předvídatelně nalajnovaná. Nejotřesnější byla ovšem kamera. Co ale chci pochválit, je hudba (Deadmau5 potěšil) a holy Batffleck, tomu jsem zobala z ruky. Dokonce měl i prostor na pár milejch a vtipnejch momentů. Zato Timberlakův um se nejspíš ještě neprodral pořádně na světlo světa, pro mě nuda. Gemma byla takový neurážející módní doplněk, se kterou jsem až do konce netušila, na čem jsem. Ale jako celek snímek působil dost zbytečně.

plakát

Newsroom (2012) (seriál) 

1. série - návyková, 90 % 2. série - božská; ovšem i přestože mi u poslední scény ukápla slza dojetím......s přehledem bych se bez ní obešla aneb nevěřím na happy endy.