Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (426)

plakát

Igby (2002) 

Není nad pořádnou porci cynismu.. to přesně jsem potřebovala :)

plakát

Brouk (2006) 

Děláte si ze mě srandu? Co to sakra bylo.. mám pocit jak kdyby mi někdo lousknul lebku a poškrábal mě na mozku rezavým hřebíkem. Ten film byl fakt ukázkově divnej a opravdu mi z něj není dobře O_o. Ta scéna se zubama je prostě maximálne megaodporná a udělalo se mi fyzicky špatně, málem jsem vrhla večeři. Z neustálýho paranoidního mluvení o broucích pod kůží a podobných hnusech mě teď svědí celý tělo, sugesce jak sviň. Bude to chtít dlouhou sprchu.. Každopádně vážně oceňuju herecký výkony, ty byly paráda. Ale z filmu už nechci nikdy v životě vidět ani minutu, nebo z toho zešedivím :D. Jo a to že je v požárních hlásičích radioaktivní prvek Americium 241 jsem fakt nevěděla.. hezkej poznatek :) Jinak film prostě nevím jak hodnotit. Nelíbil se mi, dokoukala jsem ho, ale nezanechal ve mě ani trošku pozitivní dojem, přitom odpad to prostě není. Tentokrát bez hvězdiček.

plakát

Čtyřicítka na krku (2012) 

Dost průměrný zabití večera, měla jsem radši dorazit Boardwalk Empire :). Doufám že celej film je nadsázka, pač jestli čtyricítka vypadá takhle tak to fakt díky, nemám zájem :D. Označení komedie je pro mě trochu mimo, zasmála jsem se tak jednou.. možná dvakrát a ty scény u kterých to bylo už mi vyšuměly z hlavy. A takový stalkování muže na záchodě? To je teda mírně řečeno, poněkud creepy. Holt film asi nebude uplně můj styl a to mi obvykle rodinná/partnerská tématika fakt neva :).

plakát

Red 2 (2013) 

Prakticky na stejné úrovni jako jednička, parádní zábava co si na nic nehraje. Sexy "děda" Bruce Willis, totálně vtipnej hláškujicí John Malkovich a opět bravurní Anthony Hopkins, další kterýmu ti lehce nenormální chlápci fakt jdou :). A co mě potěšilo? Docela blbinka, ale ta Sobieski vodka co vytáhli na zapití... no spoil :) Kterou vlastní sám Bruce Willis! Taková Willisovka, moje velmi oblíbené pitíčko :D Sice polská vodka v Rusku... ale to je fuk :D. Další plus taky asiat s fakt rychlým kulometem. No bavila jsem se, splnilo to moje očekávání :)

plakát

Bahno z Mississippi (2012) 

Ok, už dlouho mě žádnej film s hlavníma dětskýma aktérama tak neoslovil. Škoda že dnešním skutečným čtrnáctiletým klukům chybí taková vyspělost a vesměs to jsou jen fracci. A jak moc nemusím McConaugheyho, tak tady byl fakt skvělej. A i přes docela dost dobrodružnej děj ve filmu.. Taková dovolená na houseboatu je velmi hezká představa :).

plakát

Wolverine (2013) 

No nebylo to nejhorší, pár super scén a pár věcí co se mi vyloženě nezamlouvali, hlavně teda poslední třetina filmu a prostě ta zápletka byla taková.. nevim, nesedla mi. Jinak trikově pěkný, třeba ta scéna na vlaku nebyla vůbec špatná. Ale i přes to že to Jackman fakt táhnul, víc jak ty tři hvězdy dát nemůžu. Nebejt něj, stálo by to docela za pendrek a fakt mě mrzí že to tak musím napsat. O_O. Jinak byla jsem na 2D.. u tohodle by bylo snad to 3D totální zbytečnost? Víc než u ostatních filmů :D.

plakát

Hurá do basy (2006) 

To byla děsná blbost.. koukala jsem na dvakrát, pač jsem u toho usnula. Ale scéna s vidličkama pobavila, to zase jo :D. Jedno je jasný, oranžová nesluší absolutně nikomu :))

plakát

Batman vs. Red Hood (2010) 

Paráda! Já snad pomalu přejdu na DC O_o (už trošku chápu, co nekteří viděj na Nightwingovi ^^;) 9/10 for me.. výbornej animák.. S příběhem na úrovni hranýho celovečeráku.

plakát

X-Men: První třída (2011) 

Hurá, konečně jsem se dostala k poslednímu X-menovskýmu filmu co mi zbýval. Tož dobré to bylo, akorád mi moc nesedl Banshee a Beast. Magneto a Xavier byli ale skvělí, takže podivnost těch dvou vyvážili. :D Hezky mě to naladilo na Wolverina kterej klepe na dveře :)

plakát

Úkryt (2011) 

Omg.. existuje vůbec nějakej film, ve kterým ten chlap nehraje magora, úchyla, divňáka nebo afektovanýho psychopata? Fakt se mi jeho styl líbí :). Mít strach bouřek, tak jsem asi podobně vystíhovaná jako on v tomhle filmu. Některý scény byly fakt poněkud děsivý. O dvacet minut kratší stopáž a byla by to paráda, takhle prostě jen docela dobrej film. 8/10 for me. Edit: musela jsem zvednout hodnocení, pač i přes delší stopáž se mi ten film fakt líbil. Soucit s "bláznem" co trpí zlýma snama tam prostě byl. :)