Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (5 782)

plakát

Případ pro začínajícího kata (1969) odpad!

Já jsem sice narážky pochopil, ale celkově to byla strašná volovina. Mne by zajímalo, zda autor věděl, o čem se to vůbec točí a nebo zda byl pod drogami. A tak to mohl být zajímavý film.

plakát

Trapasy (1969) (TV film) 

Tak tohle se povedlo. Pan Kopecký je velmi dobrý a ostatní mu jen nahrávají. Zábavička plná vtipů na půl hodinky. Škoda, že jsou skoro všechny známé.

plakát

Dohazovač (1971) (TV film) 

Skvělá komedie se skvělými herci. Bohužel moc krátká. Ale na krátké pobavení prostě výborná.

plakát

Spiknutí šedé rasy (2017) odpad!

Tak jsem si to po třech letech pustil znovu a musím konstatovat, že s mým starším komentářem souhlasím. A také s některými názory ve filmu, ale asi tak deseti procenty, takže hodnocení bude nulové.   Mně se to zdálo dost jednostranné. Pro UFOlogy velmi málo vypovídající film. Pro ostatní diváky se však mohou jevit některé minuty filmu přinejmenším zajímavé. V celém snímku bylo dost zbytečných záběrů. Pohled na chladící věže je možná hezký, ale ohledí se. A nahá dívčina -------52/? To byl asi nej záběr. Bohužel většina lidí zde plácá naprosté nesmysly, a to i ti vzdělaní, pokud filmové titulky nelžou. Zvukař byl zřejmě ožralý jako slíva ne? Protože jinak nechápu občasné vypínání zvuku. Střih také nic moc. Konspirátoři jistě budou mít ze snímku radost, za mne osobně to však vydá tak na 15 % a to je vše. A to jen proto, že jsem se u snímku asi třikrát hlučně zasmál.

plakát

Bakaláři - Inzerát (1979) (epizoda) 

O to nejlepší nás pan režisér připravil. Totiž o setkání samotné. Osel.

plakát

Divadlo hrůzy (1976) 

Tak nejvíce asi pobavila melodie Labutího jezera při některých scénách. Jinak lze snímek jen těžko hodnotit. Rozhodně není určen pro normálního diváka. Já, který to beru z pohledu trikových záběrů musím konstatovat, že efekty nebyly na nějaké zvláštní úrovni, ale zde se asi více předvést nedalo. Celkově to má poměrně spád, protože se neustále něco děje, byť jsou to většinou SM praktiky. Jinak je to samozřejmě béčko jak vyšité. Přesto hodnotím však ve vyšší kategorii, ale podruhé to vidět nemusím. (Nelze vložit soukr. pozn.))

plakát

Šance (1971) odpad!

Sáhodlouhý dialog, plus před tím sáhodlouhé jednání. Byla by to možná dobrá rozhlasová hra. Ještě že mám ten rychlo posun. Chtěl jsem to vidět jen kvůli panu Hrzánovi. Bohužel tam byl jen krátce.

plakát

Mona Lisa (2009) (divadelní záznam) 

Bohužel tento muzikál nedosahuje kvalit jiných. Je zde málo líbivých skladeb akce konci zbytečně hodně kecání. V muzikálu se má zpívat. Spousta „zpěvu“ je spíše mluvením, dost skladeb vůbec nemá melodii. Je to velká škoda, protože vizuál je dobrý. O postavách je škoda psát, vztah si nevytvoříte ani k jedné, protože na to není kdy. Jejich příběhové linie se objevují a zase mizí v nenávratnu, ale ani jedna ji nemá stálou a silnou. Jedna z nich by měla být hlavní a je jedno, zda by to byla Elisabeth nebo Leonardo. V jednom z posledních duetů se to holkám úplně rozjelo a byly každá naprosto jinde. Protože jsem hudební ignorant, nevím, zda to nebyl úmysl. Celkový dojem je velmi slabý. A proto dávám hodnocení v nižší polovině. +++Po půl roce jsem si některé skladby oblíbil, ale pouze vystříhané na CD verzi. Takže přidávám dvacet.

plakát

Braindead - Živí mrtví (1992) 

Když jsem to viděl poprvé před léty, tak jsem si říkal, že tento film nic nepřekoná. Zdá se, že jsem měl pravdu. Tohle je prostě podívaná pro mne jak dělaná.

plakát

Bakaláři - Zatloukat (1972) (epizoda) 

Bakaláři 1972 Musím se ti k něčemu přiznat  ++++++++++   Skvělá povídka skvěle sehrána hereckou elitou. Škoda, že byla tak krátká.     A PŮL/7