Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (5 782)

plakát

Kill Switch (2017) 

Bohužel jsem doplatil na nepozornost, kterou snímek způsobil. Neustálé přeskakování z jedné linie do druhé a nuda mne dovedly k podřimování, takže jsem ztratil přehled kdo kde a proč. Nevadilo mi to, protože už mne to stejně nezajímalo. Vracet jsem se nechtěl, takže jsem to dokoukal dokonce bez chuti si nechávat něco vysvětlit. Za drony a občasnou akci dávám dvacet. Za zbytek nic. Kamera alá blarvíč nestojí za nic, a herci taky nehráli bůhví co. Drony a dvě věže mi připomínaly hru Half Life 2 a další. Konec zkopaný blikáním to celé jen ještě více pokazil.

plakát

Gremlins 2 (1990) 

No, já mám pocit, že drobnostmi to filmaři vytáhli ještě o level výše než první film. Minimálně narážkami na jiné filmy, jako třeba „Rambo“ a „Marathon Man“. Hulk také pobavil a překvapila i přítomnost pana Petera Wiltona Cushinga. Zdálo se mi, že se zlepšil i pohyb figur a bylo více legrace. Hlucho skoro žádné a tak nevidím než hodnotit jako dost nadprůměr.

plakát

Jan Neruda (1961) (TV film) odpad!

Netuším co to byl za pokus a mohu jen suše konstatovat, že životopisný film má vypadat drobátko jinak. Na tohle se dalo dívat jen při scénkách (dvou, pěkně prosím) a vychutnat si pana Hlinomaze. Jinak to bylo naprosto k ničemu. Vůbec mne to nezaujalo a nebýt těch dvou scének, skončilo by to bez plusových procent. I tak je těch deset hodně na hraně, protože zhruba deset minut z padesáti, které pobavily to je hodně málo.  10 % 

plakát

Gremlini (1984) 

Zajímavé je, že už mne to nebavilo tak jako kdysi. Asi pominulo to kouzlo nebo co. V každém případě to tak jak tak ohodnotím jako nadprůměr, protože je to natočeno velmi dobře. Je to vlastně taková neškodná pitomost, která dokáže zabavit celou rodinu.

plakát

Bankrotáři (2003) (TV film) 

Dalo se na to dívat. Občasné hlášky tomu dávají trochu šmrnc a posunují o level výše. Jen jich mohlo být více, jen nechápu, proč byl šéf klubu a majitel vyzrazen hned na začátku. Vždyť to mohlo být o to zajímavější. Velká škoda. Ale i když nešlo o nějaké veledílo, tak bych za to překvapení na konci hodnocení jistě zvýšil.

plakát

Colour from the Dark (2008) odpad!

Nevím co to bylo, ale nějak mne to nezaujalo. Nevadil mi zmatek na začátku, časem jsem si to utřídil. Vadilo mi pak celkové pojetí. Jako kdyby ten, co chtěl příběh vyprávět nevěděl kudy kam. Pár okamžiků podivného mihotání asi mělo evokovat sci-fi. No, nepovedlo se to. Původně jsem chtěl dát deset za pár dobrých okamžiků, ale v celkové stopáži se to ztratilo a tak nedávám nic.

plakát

Stripped (2012) odpad!

První kus filmu je to found footage, druhý kus to samé střihnuté černobílými záběry jako z bezpečnostních kamer. Celý film se více kecá, než aby se něco dělo. Já jsem ztratil nervy a začal přetáčet čtyřnásobnou rychlostí. V druhé polovině filmu je divákovi servírováno kapánek erotiky, aby neutekl. Na mne to nepůsobilo, ale neutekl jsem a koukal až do konce. Lituji toho. Podruhé to už neudělám.

plakát

From the Dark (2020) odpad!

Skoro padesát minut úvod, proložený několika flashbacky. Ty pak zvesela pokračují, lidi se hádají a to je tak zhruba všechno. Hezký vzpomínkový film na to, co kdo udělal, jaký byl tatínek a tak dál. Vůbec netuším, co tím chtěl autor říci. A že by to byl horor tak to ani náhodou.

plakát

Grim Reaper (2007) odpad!

Skoro celé ve tmě, to mám děsně rád. Sice to pak ten doktor zdůvodnil, proč tam ta tma je, ale mi tím nepomohl. Neměl jsem na to ani nervy ani náladu, luštit který stín je který a která šmouha je kdo. Tak jsem to vzdal a jen četl titulky. Stejně mne to moc nebavilo a těch dvacet, které jsem chtěl dát za tu tmu nedávám.

plakát

The Grim Reaper (1976) 

Ta kopie co jsem měl byla v děsném stavu, jako kdyby to někdo točil zubním kartáčkem a jel při tom na divokém praseti. Ovšem mám dojem, že i kdybych měl kopii HD nebo 4K, můj názor by zůstal stejný. Totiž ten, že film je taková divná duchařina. Masky jednoduché, ale některé mají něco do sebe. Snímek je ukecané nic, ale přece jen mu tu dvacítku dám. Za to duchovno.