Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (5 780)

plakát

Páni kluci (1975) 

Toma Sawyera jsem nikdy nečetl,ale viděl jsem něco zfilmovaného. Tento snímek si z něj dost bere, ale je o mnoho lepší. Paní Janžurová s panem Somrem a Nárožným, no to je prostě pohádka. To se musí vidět.

plakát

Holky z porcelánu (1974) 

Já se u toho bavím vždy, když to poslouchám. Hezké písničky a jednoduchý humor i pro ty méně náročné. Intelektuálně to asi nejvýš nebude, ale pro mne to zábava je a proto hodnotím tak vysoko.

plakát

Jak rodí chlap (1979) 

No, ehm, jaksi, dobře no. Nevím, co k tomu napsat. První povídka se mi líbit musela. Hory, vichřice, sníh, to je moje. Děj sice děs, ale budiž. Druhá povídka je hrozně naivní, ale pobavila. Čmaňa v roli opilce...no, zdálo se mi, že zase tak přesvědčivý nebyl.     * A PŮL

plakát

K zemi hleď! (2021) odpad!

Už po dvaceti minutách jsem držel v ruce mobil a hrál Humbuk, protože jsem se nudil. +++Avšak dal jsem to do konce, ale spíše jsem čuměl do mobilu než na film. Zasmál jsem se tuším snad dva krát, dramatické mi to také nepřišlo a ani herecké hvězdy té nudě nepomohly. Pár hezkých obrázků z přírody a triků na konci to rozhodně nezachránilo.   szidab

plakát

Cesta za smířením (2021) 

Zábava přímo pro mne. Kdyby to ještě více okořenili gore kořením, bylo by to za sto procent. Pár drobností se snímku vytknout dá, ale jsou to maličkosti, které netřeba řešit.    ***A PŮL

plakát

Bydlela v hotelu U Andělů (1992) (TV film) odpad!

Umění a umělci. Hluboká filosofie. Nuda až na půdu. A pana Pechu jsem tam ani nezahlídnul. Škoda. Celé jsou to jen kecy o ničem. Ani dobří herci to nezachránili.

plakát

Bloody Hell (2020) 

Příběh jako takový je velmi dobrý. Bohužel je podáván po částech, a to tak idiotským způsobem, že mne to neustále iritovalo. Sotva to začalo být zajímavé v současnosti, přesunulo se to do minulosti, kde byla akce neustále přerušována. Takže za tuto lumpárnu na mne velikánské mínus, ale za těch pár dobrých chvilek tu dvacku dám.

plakát

Berona (1967) (TV film) 

Velmi milé překvapení ze Slovenska. Vtipná komediální pohádka pobavila na celou hodinu. I když mám podezření, že se tu kapánek kopírovalo z pohádky „Zlatá jabloň a devět pávic“. Nevadí, snímeček mohu jen doporučit. Ti čerti opravdu za tu podívanou stojí.     POPIS: Pohádka o zloději a zlodějnách, ale také o tom, jak se chce vdávat nejen princezna. Tři čerti pak veselou osu příběhu jen doplňují a jde jim to úplně nádherně. O čarodějnici ani nemluvě.

plakát

Bankovní dům Daubner (1988) (TV film) 

On nám hned na začátku vypravěč sdělí, že půjde pro mne o volovinu, takže se člověk může nachystat. Připravit si karty a tak. Jenže. Vůbec nemám rád dialogovky a většinou u nich usnu a pak dám nulové hodnocení. Nevím, co mne zde přibilo k židli. Zpočátku nic moc, přesně na to usnutí, ale pak jsem začal být zvědavý a od poloviny se mi to zdálo i docela zajímavé. Takže tak.

plakát

Báječní milenci potřebují čas (1978) (TV film) 

Ta první povídka měla alespoň našlápnuto, když už nic. Ta druhá byla konina, že se na to nedalo dívat. Přesto jsem to viděl až do konce.