Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (854)

plakát

Temný případ - Série 1 (2014) (série) 

No, nebylo to špatný, ale že bych to musel vidět dvakrát... To by to museli sestříhat do tří dílů, pak by to bylo možný.

plakát

Království zombie (2019) (seriál) 

Klobouk dolů. Tohle se Korejcům povedlo na 200 procent!

plakát

Legenda (1985) 

V době svého vzniku jistě pozoruhodný snímek. Když jsem si jej po letech ovčasného nostalgického vzpomínání v listopadu 2019 připomněl při projekci v kině Aero, tak to bylo víceméně jen čekání na konec. Fakt už mě to vůbec nebavilo... Kdyby takhle natočili Pána Prstenů, tak bych jej zcela zatratil!

plakát

Parazit (2019) 

Solidně ujeté, morbidní a černě humorné. Pomalu chápu, že když se chci u filmu z posledních let zasmát, nemá smysl sahat po neasijských případně neseverských filmech.

plakát

John Wick 3 (2019) odpad!

Totální debilita. Jestli v tomhle někdo vidí něco jiného, tak sorry jako.

plakát

X-Men: Dark Phoenix (2019) 

Hmmm... Nebyl to žádnej kdovíjakej zázrak, což jsem po tisíci předchozích zkušenostech s mainstreamovými USA filmy posledních několika dekád ani nečekal, ale rozhodně se mi to líbilo mnohem víc, než Logan: Wolverine, který tu má aktuálně 83%. Jen mi vadí, že u těchto prequelů je stále častěji popíráno to, co bylo k vidění ve filmech starších, které dějem na tyto prequely "navazují". Tady teda popřeli už skoro všechno!

plakát

Hellboy: Královna krve (2019) odpad!

Sám sobě se divím, že jsem to vydržel celou hodinu. Totálně debilní a trapné. Prý to je víc podle předlohy než ten Hellboy s Pearlmanem, ale to mi je fuk, protože na toho starýho Hellboye se koukat dalo a kdykoli si ho pustím znovu. Tuhle krávovinu ale už nikdy!

plakát

Terminátor 3: Vzpoura strojů (2003) 

Arnie v nejlepší formě, tentokrát proti půvabné Kristanně, jako tekuté terminátorce. Proč ne...?

plakát

Dark (2017) (seriál) 

Neviděl jsem lepší film (seriál) o cestování časem, než právě Dark. První série temná, několik dílů nás tvůrci napínají, než začneme pozvolna rozplétat, kdy je kdo a kde. Naprosto perfektní. Druhá řada nás už nešetří ani okamžik a přináší jeden šokec za druhým. Jestliže první sérii dávám 100%, tak druhé bych dal klidně i 120%. A už nyní se těším na třetí řadu, předtím ale rozhodně shlédnu první dvě, abych se v té smršti kdy - kde - kdo aspoň trochu orientoval.

plakát

Whiplash (2014) 

Film, který si podruhé asi nikdy nepustím, ale zážitek to byl na hooodně dlouho.