Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Přátelé

Přátelé (1994)

Tohle je snad jediný seriál, na který se můžu dívat pořád a pořád dokola, a stále se u něj budu smát tak, jako bych ho viděla poprvé. Nikdy neodolám, když dávají v televizi už několikátou reprízu. Některé scény stojí i za vyhledání na Youtube - například moje oblíbená "Jak se Joey učil francouzsky" nebo "Jak se Ross opaloval" :) Mojí "úplně nejvíc" nejoblíbenější postavou je sarkastický Chandler (možná proto, že jeho smysl pro humor je mi dosti blízký :) ), ale zamilovala jsem si každého z téhle partičky.

Útěk z vězení

Útěk z vězení (2005)

Michael, Lincoln, Sucre, T-Bag, Sára... Moje velká srdeční záležitost a jedna z nejoriginálnějších tvoreb televizní produkce. I když kvalita dílů byla jako na houpačce, vždy mě udržovaly v napětí až do samého konce. Pro roli Michaela bych si neuměla představit nikoho jiného než Wenta.

Ztraceni

Ztraceni (2004)

Když tenhle serial začala vysílat TV Nova, byla jsem značně skeptická - do té doby mě nějaké mysteriózní seriály nebraly. Ale když se o tomto novém fenoménu začínalo bavit čím dál více lidí v mém okolí, řekla jsem si: "Dobře, dám tomu šanci." A dobře jsem udělala. Hned pilotní dvojdíl mě chytl natolik, že jsem se těšila na další a další díly. A bavilo mě točím dál více. Líbilo se mi, jak se vynořovaly nové a nové záhady, které se v dalších dílech řešily, jak do sebe všechno postupně zapadalo. Vždy mě potěšila role již zemřelého hrdiny, protože ke každému z nich jsem si vytvořila určitý "vztah". A bavila jsem se až do posledního dílu poslední řady. Dne 25. 5. 2010 jsem viděla poslední díl tohoto nezapomenutelného a originálního seriálu. Emotivnější zakončení jsem si opravdu nemohla přát... :)

Super drbna

Super drbna (2007)

"We don't need tickets. I am Chuck Bass." Já vím, že tohle není pětihvězdičkový seriál, ale nemůžu si pomoci. Tenhle seriál o životě newyorské elity mě prostě chytl a už nepustil. Je to skvělý pocit utéct na chvíli z té černobílé reality do pohádky na Upper East Side plné intrik, podvádění, třpytu a luxusu. Ve třídě mám pár kamarádek, které jsou do toho stejný blázen jako já a navzájem si sdělujeme naše "dojmy a pocity" z nejnovějšího dílu. Vždy je o čem se bavit :)) Každá máme své favority, ale já fandím samozřejmě Chuckovi a Blair.

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Kdo by byl řekl, že mně seriál o asociálních bláznech do fyziky bude tak šíleně bavit?! Sheldon je, hned po Barneym z HIMYM a Chandlerovi z Friends, moje nejoblíbenější seriálová postava! Opravdu si libuji v dialozích, které vede spolu s Penny a miluji, jak ostatní z partičky dohání k šílenosti svým puntičkářstvím a neznalostí ironie. Je to zkrátka seriál, u kterého se prostě nemůžete nesmát. :) P.S. Naprosto souhlasím s výrokem uživatele Isherwood, že: "Díl s vánočními dárky je asi nejkrásnější seriálový moment od chvíle, kdy se Barney v HIMYM vydal za Lilly do San Franciska." :)

Upíří deníky

Upíří deníky (2009)

Co dodat? Snad jen to, že Ian jakožto postava Damon, je ten nejvíce sexy bad guy v historii seriálů!

True Blood: Pravá krev

True Blood: Pravá krev (2008)

Tak tenhle seriál žeru! Opravdu mě ale mrzí, že jsem se k tomuto skvělému seriálu dostala až teď, v roce 2010. Ve velice krátké době jsem ale dohnala, co jsem zameškala a už mám za sebou 3. řadu. Seriál je to poutavý a herci nejsou takoví ti typičtí krasavci (ale sakra něco na nich je). A že to tvůrci někdy přehánějí s nadpřirozenem? No a co, každý někdy rád uteče do světa fantazie - navíc je to seriál o upírech, tak se s tím, že to bude trochu přitažené za vlasy, musí počítat :)

Chuck

Chuck (2007)

No páni! Opravdu málokterý seriál je čím dál lepší. A Chuck to dokázal! Každý jeho nový díl je energičtější, akčnější a vtipnější než díl předchozí. Chuck je kombinací snad všech žánrů - ano, i romantici jako já si tu příjdou na své ;) A moje nejoblíbenější postava? Rozhodně plukovník John Casey - co slovo, to perla; co věta, to hláška :)

Mr. Bean

Mr. Bean (1990)

Můj nejoblíbenější Pan Bean! Všechny jeho díly jsem viděla snad stokrát, ale zasměji se u toho vždy. Taková záruka skvělé a kvalitní zábavy. Britský humor zkrátka nezklame :)