Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (31)

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Příjemný film. Po dlouhé době výborně zpracovaný francouzský film se skvělými hereckými výkony. Film byl upřímný, klidný a nijak vtíravý. Možná proto to vysoké hodnocení. Nepotřeboval ani žádné velké hvězdy v obsazení. Upřímně jsem si ho užil.

plakát

Kajínek (2010) 

Film je podle skutečné události, takže asi není třeba se poštět do komentáře dějové linie. Velice mne potěšil herecký výkon všech zúčastněných, i když šlo jen o střihovou práci a krátké herecké etudy. Výborná Vilhelmová, která s věkem získává na kvalitě! Dobrá režie a vůbec, po dlouhé době skutečně solidní a koukatelný český film. Vřele doporučuji.

plakát

Počátek (2010) 

Po Alence druhé zklamání. Strašně bych chtěl dát víc, ale nejde to. Od začátku to na mě působilo jako jedna velká blamáž. Jsem smuten.

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Velké, ale převelké zklamání! Už dlouho se mi v kině nestalo, že by mi padala hlava. Ani 3D ani zpracování mě nenadchlo. Poprvé odcházím z Burtona zklamaný a poprvé říkám veřejně...nechoďte! Vyhozené peníze. Škoda, myslel jsem, že to bude můj letošní vrchol.

plakát

Volání o pomoc (2007) 

Patrně nejlepší filmové drama vztahující se k 11. září. Adam Sandler je známý spíše jako komik, tady předvedl, že umí hrát i vážné věci a získal si mé sympatie. Neuvěřitelně silný citový příběh o přátelství, lásce a bolesti. Moc krásný film.

plakát

Lovec draků (2007) 

Skvělý citlivý film. O přátelství, o svědomí o kultuře a o dracích. Vynikající předloha a vynikající zpracování. Souhlasím, že místy příliš sugestivní hra na dobré a zlé, ale jinak velmi vydařené. Chytlo mě to!

plakát

Vyfič! (2009) 

První, co mne napadlo na kocni filmu...že je to stará dobrá TeenComedy, která má sílu a jde si z ní něco vzít. Ale co mne dostalo na konci? Režie Drew Barrymore......málem jsem upustil bobek a vyvstala u mne otázka...proč se ta holka snaží být herečkou? Je o moc lepší režisérkou...a když mi naservíruje víc takových filmů...budu nadšen!!!!

plakát

Triangle (2009) 

Musím uznat, že po dlouhé době se zase něco podařilo. Výborný nápad a krásné klubko bez konce. Neuvěřitelně propletený hororový snímek.

plakát

Po smrti (2008) 

Důležitý film. Člověk hodně pochopí a možná si i něco důležitého odnese. John Malkovich je opět skvělý a bez jeho velikosti by film nejspíš nepřesvědčil. 80% za něj a za tu příjemnou hloubku, kterou snímek má.

plakát

Avatar (2009) 

Recenezi je dle mého názoru nutné rozdělit na pár kousků. Efekty - naprosto dokonalé, rozhodně převratné. V kině s 3D brýlemi jsem si to skutečně užil a doporučuji! Herecké výkony - podprůměrné, nicméně, co se od tohoto žánru dá očekávat, že? Rozhodně nesdílím nadšení. Příběh - lacině americké. Bylo to podle předlohy, takže toho moc pokazit nešlo. nicméně se tam objevilo pár ryze amerických okamžiků...avatáři na jiné planetě se chovali úplně stejně jako lidi, dokonce projevovali i stejné emoce...bylo to prostě dojemně americké...trošku mne to mrzelo. Shrnutí: Rozhodně tento film doporučuji, stojí za to, ho vidět, ale skákat vysoko do stropu z toho nebudete, tedy pokud jste maličko náročnější než požírači buráků.