Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (336)

plakát

Dave (1993) 

Vyfiltroval jsem si nejlepší filmy Schwarzeneggera a Dave vyjel skoro nahoře. Docela mě udivilo, jaktože to neznám a už jsem stahoval. Jenže Schwarzenegger tu má jen cameo a to mě zklamalo. No nic, moje chyba, když jsem línej kouknout se dopředu o co jde..... Hrozně naivní a trošku i hloupý film, ale na nedělní odpoledne na Nově se to určitě dá. Je to rodinná komedie, což je pro mě snad nejhorší žánr co existuje, ale líbili se mi herci a uvolněnost, protože od začátku je jasný, že to musí dopadnout dobře. Škoda, že Dave neměl žádnou špatnou vlastnost a prezidentování vzal rovnou moc zodpovědně. Mohlo by to pak být o něco vtipnější a takhle mi trochu vadil, jaký to byl Mirek Dušín.

plakát

Ted Bundy (2002) 

[--] Zajímavost Deborah Harry - zpěvačka Blondie tvrdí, že se málem stala obětí Teda Bundyho, ale stačila prý z auta včas utéct. Prý ho zpětně poznala až z televize.

plakát

Kat: Válečná zóna (2008) 

War Zone je komiksovější než Punisher s Travoltou z roku 2004, ale nejsem schopen říct, jestli je lepší nebo horší (tento jsem viděl první a vůbec na sebe nenavazují). Frank Castle je strašně cool a masakruje každého, kdo mu přijde do mušky. Ray Stevenson hraje dobře a mimiku Punisher prostě nepotřebuje, protože je mu to jedno. Třeba si myslete, že jsem idiot, ale příběh podle mě vůbec špatný nebyl a záporáci taky neměli chybu. Dva superkreténi Šílenej Jim žere vnitřnosti a likviduje všechny zrcadla a zrůda Jigsaw, který na začátku projede sklomlejnem. Kéž by to tímhle dílem nekončilo.

plakát

Závod s ďáblem (1975) 

Blackrain, ty už radši nedodávej vůbec nic. Takže varuji! Nečíst její komentář před shlédnutím. Javert vše, co jsem měl na srdci, napsal za mě.

plakát

Stará puška (1975) 

První hodinu se nic moc neděje, ale pak Philipe Noiret rozjede poměrně slušné porotináckovské inferno. Nebýt těch retrospektivních prostřihů, předu jako kočka. 80%

plakát

Pláž (2000) 

Levičácký film, díky kterému jsem hrdý na svůj konzumní život. Místama mi připomínal Apocalypsu, hlavně pasáže s Marlonem Brandem. 75%

plakát

Pach krve (2003) 

Začínám přicházet na chuť těmhle vyvražďovacím horůrkům, kde vlastně fandíte zrůdám a mutantům, co po lese kosej partu mladých hezkých lidiček. V lepším případě tam může být i nějáký ten rape hezký holky nějákým mutantem. Logika není potřeba, dlouhá stopáž také ne. Hoďka dvacet morbidit, prasáren, nelogičností, masek a makeupu. Prostě lehká oddychová vyvražďovačka. 60%

plakát

Protiúder (2002) 

Parádní béčkárna s dobrými herci a Elias Koteas navíc vypadá jako De Niro. Jak tak koukám, tak lidu se to moc nelíbí. Jak píše např. Djkoma : "Ohraná písnička amerického vlastence, otce rodiny (náhodou usmrcené) a on jako meč boží se pomstí." ...ano Arnie, děkuji, přesně tohle si nechám líbit.

plakát

Mission: Impossible II (2000) 

Stupidní hlášky, stupidní akční scény a trapné po všech stránkách. John Woo jednoznačně zklamal.

plakát

Ross Kemp: Afghánistán (2008) (seriál) 

Naprostá špička mezi dokumenty. Zde máte naservírovanou válku live, přímo z první ruky. Myslím si, že mám nakoukáno relativně dost válečných filmů, ale největší obraz o válce jsem si udělal právě z této série. Všichni zůčastnění mají můj hluboký obdiv. Pro fandy válčení povinnost vidět a pro mě povinnost sehnat si piráty i gangy.