Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Rodinný

Recenze (607)

plakát

Psycho II (1983) 

Zajímavé pokračování skvělého prvního dílu.70%

plakát

Psycho (1998) 

Oproti původní verzi nebo celé původní sérii tohle byl hodně slabý odvar.Mohu to porovnat i s pozdějším Bates Motelem, kde dej tohoto filmu je v 5 sérii a i ten byl o několik tříd lepší.Herecké výkony tady jsou nic moc, herci nebyly sympatičtí jako v předchozích filmech nebo jako skvělý Freddie.Dokonce tam zůstali dialogy z 1 dílu, ale  když je hraje někdo jiný, tak to je úplně něco jiného. Vaughn má charisma zabijáka asi jako Dáda Patrasová, když hrála vraždící zombie. Jedinné, co můžu pochválit, tak je dabing Davida Matáska, ale ani ten to nezachrání.40%

plakát

Zpropadené dědictví (2013) 

Nuda.Co víc říct.Owen Wilson ten film drží nad vodou, ale zachránit ho nedokáže.40%.

plakát

Katolická škola (2021) 

Zajímavý příběh zfilmovaný poněkud nudným způsobem.

plakát

Jane má schůzku (2003) (TV film) 

Pohodová oddechová levná komedie s neznámým obsazením, nic mimořádného.40%.

plakát

Vzájemná objetí (2009) 

Tento film ani Kutcher nezachránil.Dokoukal jsem to kvůli němu, ale nudil jsem se.Žádné velké emoce, žádný extra příběh, nic co by jsme jinde neviděli.40% za konečnou bitku Kutchera s domnělým vrahem.

plakát

After: Odloučení (2023) 

Důstojné zakončení jedné série.Samozrejmě je to naivní pohádka pro dospělé a prošukali jsme se až k 5dílu a ani tady není o sex nouze, ale já mám šťastné konce rád, i jsem tušil jak to skončí. Herecké výkony velmi dobré a jsem rád, že mohu na závěr série dát 70%.Musím se přiznat, že mě After série pohltila a těšil se na každý nový díl, stejně jako na Srdcerváče.

plakát

O malých věcech (2023) 

Rozhodně to nebylo špatné,  ale většina povídek je depresivních. Byly dobře zahrané, bylo to dobře natočené,  ale bylo to málo.Je to povídky, povídací film, nenudí to, ale ani to nějak nenadchne.Pro mě je to málo.A hlavně největší chyba tohoto filmu, že v tom nehraje pan režisér Šafařík, to bych dal o *navíc, za mě 40%.Taková ideálka na sobotní večer na čt art

plakát

S láskou, Rosie (2014) 

Moc pěkný romantický film, bohužel jich je už moc.Ale ústřední dvojice je sympatická a diky ním Vás to udrží, jen se obávám, že za pár týdnů mě to splyne.60%.

plakát

Co žere Gilberta Grapea (1993) 

Životní výkon Leonarda a Johnyho.Film nic moc, děj je takový tuctový, ale za herecké výkony musím 4*.