Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Krimi

Recenze (895)

plakát

Agrometal (2023) (seriál) odpad!

Sme se s kamošema taky hlásili do hudební soutěže o prokrastynacy těch voňavaek a krémů na záda. Ale to nedopadlo. Vichráli to ti smrdi. Přesně jako v tutem dokudementu. Takže příšte to máme poslat do nějaký Eurovize. Tam prej máme vetčí šanci. Prej to vyhrál i fousatá ženská. Agrometal dycky. Jako most. Hobluj!

plakát

Devadesátky (2018) 

Jonah Hill je rozhodně lepší za kamerou. Před ní (v lepším případě) hraje zkoxované dementy (The Wolf of Wall Street), nebo dementy (zbytek filmografie). No jo. Nostalgie.

plakát

Matka (2023) 

Hvězda navíc za výchovnou pasáž, kde matka(vrahyně) vysvětluje dceři(dement) rozdíl v ekonomickém, ekologickém a sociálním dopadu prostého jídla. Dám si steak z jezevce.

plakát

Dungeons & Dragons: Čest zlodějů (2023) 

Nechápu, jak pan Rodriguezová dokáže pozabíjet ta kvanta nepřátel bez jediné kapky krve! Překvapivě (hodně) zábavná záležitost. Jen ta krev mi pořád nejde na rozum...

plakát

Smrtící podoba (2023) (seriál) 

Budu se tvářit, že jsem neviděl toho Cronenberga. Fajn. Tohle je velice úchylná, hnusná, samosexuální studie vztahu mezi dvojčaty. Wow. To, že se dvojčata jmenují Mantles (spíš Mentals) vyjde tak nějak nastejno. Prostě je to poněkud rozvláčná studie o nádherném, pohodovém vztahu mezi sestrami okořeněná hromadou porodů, samovolných potratů, nechápajících rodičů, drogových úletů a jednou (možná) vraždou. Zajímalo by mě, koho vidí Rachel Weiszs v zrcadle. Je to hnus, který by se vešel do tří intenzivních dílů.

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

National Geographic: Wet Smurf Land. Dechberoucí obrázky rámující scénář na Zlatou malinu.

plakát

H.R. Giger Revealed (2007) 

Fakt nechápu, čím vás Giger tak nasral. Snažili jsme se, ale dopadlo to jako vždycky. Tohle je absolutně nedotažený dokundament. Těch pár záběrů z dílny Mistra to lehce zvedá, jinak je to bída. Nevědět kdo je HR, tak nevím.

plakát

Black Panther: Wakanda nechť žije (2022) odpad!

Ona je Wacunta vlastně takové Švýcarsko křížené se Star Trekem. Láska a Porozumění. Je naprosto pochopitelné a oprávněné, že sdílet nerost vibratorium s pochybnou bandou bílých tlam by vedlo k naprostému zániku světa. Ale! Nechat chcípat hladem zbytek stejnobarevných kamarádů ve zbytku Afriky? No, to mi hlava nebere. Styďte se Majere...Několik nejlepších zápisů do historie filmového průmyslu: "můj nejoblíbenější kolonizátor"  "MIT vypadá jako zanedbaná škola ve Wakandě" "primitivní Apple komunikace (Máme kurva mluvící korále)" "Triumph Des Willens" Jo, sorry jako, to bylo jinde... Je mi stydno, že tahle odporná kokotina od Marvelu je v modrejch.  A Kukulkan je vlastně taky fajn týpek, jehož kult se prokazatelně obešel bez lidských obětí. Okřídlené kotníky opeřeného delfína. Hnus.

plakát

Všechno, všude, najednou (2022) odpad!

Mýval mi sežral multivesmírný bagel. Nebo daňové přiznání pračku. Nejsem si jistý...