Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Akční

Recenze (532)

plakát

Vinaři (2014) (seriál) 

Aneb jak pražáci ze sebe dělali pálavské vinaře a jak svými neumětelskými přízvuky vypadali, jakoby dali víc vínu než studiu. Místy velmi zábavné. Cožpak nikdo z nich nikdy nezaslechl měkké jihomoravské i? Druhá série je o hodně slabší, vytratil se moravský folklór a o víně byla sotva polovina...jediní skuteční jihomoraváci byli Tomáš Matonoha a Pavel Nečas, ti mluvili správně.

plakát

Anthropoid (2016) 

Milostná linka, která v prvoligových filmech nesmí chybět, byla velmi decentní a jemně vyplnila prostor mezi kulkami, zradou a statečností těchto mladých mužů.

plakát

Bouřlivé víno (1976) 

Ve víně je pravda, ovšem tady to neplatí. Ve filmu o víně se dehonestuje 68', pak akce bratrů Mašínů s podpálenými stohy, ze socialistických družstevníků se dělají milionáři a ze svobodných emigrantů lumpové, co dřou bídu a musejí okrást ty první, aby v kapitalismu vůbec přežili a k tomu znějí malebné zvukové vlny Karla Svobody. Na pana Vorlíčka zvláštní pohádka. Ano, dříve nám všechno patřilo, a teď naše země patří západním židům a korporacím. Opravené domy a dálnice jsou na dluh a ve státní kase je taková díra, že by doktoru Husákovi praskly oba půllitry. Ale ve filmu o víně? Jednu hvězdu za Menšíka, že z toho udělal jakžtakž koukatelnou věc a jednu za vinice.

plakát

Fotograf (2015) 

Vlhký sen židovské režisérky okultních představení o židovském malíři pokojů. Nic co by mě lákalo (shlednuto pouze prvých 20 min).

plakát

Bestiář (2007) odpad!

"Ježiš, co to mělo jako bejt? Konec přímé řeči.

plakát

Kdopak by se vlka bál (2008) 

Pro dospělé dětinsky nudné, pro děti dospělácky nudné. A navíc mohli vybrat nějakou zajímavější holčičku.

plakát

Svět pod hlavou (2017) (seriál) 

Tak když tomu flanker.27 dal odpad, tak mě to hned zaujalo. Asi nepochopil, že zatímco sledoval příběh z roku 1982, sledoval představu člověka o tomto roce. Asi nepochopil, že zatímco sledoval detektivku, sledoval představu o detektivce. Asi nepochopil, že zatímco sledoval zápletku postav, sledoval v kómatu bdělým mozkem utvořenou zápletku postav. Já se u toho královsky bavila a všechno mi dávalo smysl.

plakát

Autobazar Monte Karlo (2015) (seriál) 

Nedat tomuto šperku pět hvězdiček by nebylo fér. Asi tak fér, jak když Čížek se svojí brilantní skvadrou nalakujou vrak a střelí ho za půl mega.