Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (195)

plakát

Stáhni mě do pekla (2009) 

Necelé čtyři hvězdy... Alison Lohman mě potěšila svým přirozeným a příjemným vzhledem, v době dnešních filmů má člověk co dělat, aby našel solidně hrající a vypadající herečku. Už jsem myslel, že to skončí dobře, zapomněl jsem ale, že se nedívám na romantický film, ale na horor. Místy perfektní hudba, té bylo, ale po čertech málo. Děj se vyvíjel pozvolna občas to vypadalo, že to bude mít rychlý spád... a pak se to uklidnilo. Lekavost byla menší než jsem čekal, taktéž celkový strach a konec mi přišel prostě blbý. Nemám rád, když nejdůležitější scéna z filmů proběhne 10 sekund před koncem. To nemá člověk čas to ani vstřebat. Celkový dojem : mírní nadprůměr.

plakát

Denša otoko (2005) 

Tak jednoduchá myšlenka, tak skvěle podaná, že se tomu ani nechce věřit. Obrovskou stydlivost a strach z okolí překonal svojí odvahou a také díky pomoci svých přátel přes internet. Na to, že byl tak nesmělí, se jeho vztah vyvíjel dost rychle, což bylo asi způsobeno podobnými zkušenostmi resp. nezkušenostmi jeho partnerky. Což jsem nečekal. Velice hezky podané jak se Otoko pozvolna dostává z anime světa do světa reality ( ale jeho proměna vzhledu - vlasy,kontaktní čočky, oblečení, to byla teda rychlovka : ) Emotivní, romantické i zábavné a trefné, prostě skvělé. Snímek působí velice příjemným a roztomilým dojmem. Nejvíc se mi líbila trojice " rádců ", kterým taky evidentně chyběl kontakt s okolím : ) Ostatní " rádci " byli taky bezva a zajímavé bylo sledovat pár, kde o tom, že oba radí stejnému člověku neměli ani tušení dokud svojí partnerce nekoupil čaj. Z Takayuki Yamady se vyklubal fešák jak má být. A film skončil přesně, jak jsem si přál.

plakát

Yeonae soseol (2002) 

Hezký korejský film, kterému, ale něco k " dokonalosti" chybělo a myslím, že to byla hudba. Mělo jí tam být daleko více. Mrzí mě, že mu nemůžu dát hvězd pět, protože má tento film pro mě naprosto hvězdné obsazení : gentleman Tae-hyeon Cha, hezká Ye-jin Son, Geun-yeong Mun a Eun-ju Lee všechny tyto herečky ( a herce ) mám velice rád o to víc mě mrzí, že k dokonalosti chybělo málo.

plakát

Suwingu gâruzu (2004) 

Tento film na mě moc nezapůsobil, je to asi z důvody hudebního zaměření celého tohoto snímku, které se liší od mojí oblíbenosti.

plakát

Keulraesik (2003) 

Skvělý film. Ye-jin Son ztvárnila Ji-hae. Ye-jin Son je podle mě jedna z nejnadanějších korejských hereček a moje oblíbenkyně. Spolu se skvělými výkony In-seonga Jo a Seung-u Joa a úžasnou hudbou provázející celý tento úžasný film. Jedna věc mě, ale mrzela, když chvíli před koncem Ye-jin Son velice brečela, tak jí vůbec netekly slzy a podle toho, jak brečela, tak by s ní měly téct proudem. Ale tato maličkost nezkázi film velikých kvalit.

plakát

Amélie z Montmartru (2001) 

Audrey Tautou díky způsobu vystupování, stylu oblečení a malování se velice liší od všech klasických hereček. Její skvělý herecký výkon je podepřen příkladnou francouskou hudbou. Jako celek je to výborný film.

plakát

Průšviháři (2008) 

Skvělá a vyrovnaná korejská komedie.

plakát

Wichool (2005) 

OST skvělé, Ye-jin Son tradičně vysoký výkon. Bohužel to bylo místy hodně nudné, ale jinak hezký film.

plakát

Yeongeo wanjeonjeongbok (2003) 

Ze začátku trochu pochybné, ale druhá polivina byla nadprůměrná. Pěkný film a hezká role Na-yeong Lee.

plakát

Dlouhá cesta (2002) 

Pěkný a dojemný příběh z běžného prostředí. Přirozená a hezká Mandy Moore. Katastrofální konec lásky, která ukončila smrt...