Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zakřiknutá a zároveň mírně střelená Yeong-ju pracuje jako státní úřednice. Jelikož v místě jejího pracoviště se nevyskytuje jediná osoba, jež by ovládala současný světový jazyk (což při časté konfrontaci s cizinci občas působí drobné problémy), je její nadřízený nucen při poradní svačině roztočit prázdnou láhev a určit tak, kdo se povinně zapíše do kurzů angličtiny, na námitky dotyčného nehledě. Yeong-ju, na niž volba padne, námitky skutečně má, bohužel pro ni neexistuje cesta, jak se školnímu drilu vyhnout. Útěchou pro ni může být, že tvrdé studium anglického „r“ do jisté míry vynahrazuje pohledný frajírkovitý spolužák Moon-su, do něhož se Yeong-ju na první pohled zamiluje. Nelehká cesta za Moon-suovým sukničkářským srdcem může začít. (kiddo)

(více)

Recenze (68)

Shit 

všechny recenze uživatele

Korejská příjemná a hlavně hodně nápaditá komedie, která ale dokáže i docela často rozesmát, což už docela stojí za pozornost. Krom toho herecký zastoupení je ve všech směrech skvěle vybraný a navíc já už si po tomhle filmu nepřipadám, že mam výslovnost jako křovák, jelikož oproti postavám ve filmu mam výslovnost jako univerzitní profesor anglický literatury, což mě potěšilo, škoda jen, že to tak nevidí i moji učitelé ()

wipeout 

všechny recenze uživatele

Výborná komédia, ktorá mi znovu dokázala navrátiť nádej, že sa dajú natáčať v súčastnosti aj super komédie bez fekalít a obscénností, aj keď česť žánru poväčšine zachraňujú len Kórejské komédie ale aspoň niečo. Jediné čo mi možno vadilo bol nie až tak príliš vydarený prechod do čistej romantiky ku koncu. Vôbec by mi nevadilo keby k tomuto prechodu ani endošlo ale no Kórejský štandard bol dodržaný. Okrem toho nemám čo vytkýňať a prajem vám príjemnú zábavu. ()

Reklama

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Velmi rychle mne zaplnil nedobrý pocit a po 30 minutách utrpení se prvotní dojem potvrdil - tohle dílo prostě spadá do kategorie ujetých, ukrutně hloupých až pitomých a nezábavných komedií jež obecně odsuzuji a výjimku neučiním ani u korejské tvorby. Je m líto, víc jak půl hodiny jsem nervově nevydržel. ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Hlava rodiny v čudu, na stole dvojka červenýho a co k tomu? Volba padla na korejskou romantiku. A že byla sakra dobrá. Začalo to jako tolik příběhů O ošklivém kačátku, pak se mi vybavila Potrestaná pýcha, aby byla záhy vyměněna za Popelku. V tom všem spousta fórů a lekce angličtiny. Nic naplat Korejci prostě umí. Mistrně spojí romantiku s komedií a na závěr si zase vypůjčí Popelku a princovo hledání té které padne střevíček. Dokonalé a originální. P.S. Mám ráda i korejské závěrečné titulky s jejich "historkami z natáčení", ani tentokrát nezklamaly. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Tak tu som dlho váhal medzi štyrmi a piatimi hviezdičkami. Film si ma svojou jednoduchosťou a príjemným humorom získal a nemám nič čo by som mu chcel v rámci žanru romantickej komédie vytknúť. Snáď len, že chýbal výraznejší filmový prvok, ktorý bol v mnou ohodnotených 5 hviezdičkových Kójerských filmoch. Romantická linka a zbližovanie oboch aktérov (opäť veľmi sympatických, Hyuk Jang mi trochu pripomínal Woo-sung Junga) sa odohráva bez nejakých zbytočných motačiek a tretích point. Predsa len je to viac komédia. Ale kómedia s veľkým "K" a nezbýva mi len doporučiť. Ako by povedal Elvis: "Its a butipl muvi". ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama