Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Pohádka

Recenze (172)

plakát

50/50 (2011) 

Nedokázala jsem si "užívat" ten film tak, jak bych asi podle jeho hodnocení měla, protože jsme si tím doma prošli, takže mi to akorát evokovalo staré časy a já vlastně celou dobu jenom čekala, kterých těch 50% to vyhraje..

plakát

Hotel Paradise (2012) (pořad) odpad!

Myslela jsem, že zvládnu hodně věcí, ale tohle ne. Dala jsem 5 minut a pak jsem to musela přepnout. Můj soukromý odhad je, že součet hodnot IQ všech soutěžících je menší než hodnota IQ průměrného tapíra.

plakát

Takový žertík (2006) (divadelní záznam) 

Je pravda, že je to vtipná a příjemná hra, především díky panu Hrušínskému! :-)

plakát

O chytrém Honzovi (1985) (TV film) 

Jako malou me pohadka asi neuchvatila,ale jako velka jsem nadsena z Krale Klaksona ze Saabu a Volva. :-)

plakát

Insidious (2010) 

První polovina super!!! Mělo to našlápnuto na výbornej horor, kde tvůrci pochopili, že ukázat méně, znamená bát se více. Jenže... u druhé poloviny si říkáte: "Hmm, takže to zase nepochopili." Druhá půlka filmu to totálně zabila. Jinak myšlenka byla více než dobrá. Celkově patří Insidious k lepšímu průměru.

plakát

Wipeout - Souboj národů (2011) (pořad) 

Originální Wipeout miluju, ale co bylo jako tohle??? Líp než Zeck bych to asi nevyjádřila: "polovinu stopáže věnuje Kramárovi, který se slimáčím tempem sere dráhou půlhodiny, vy přitom nepříjdete ani o vteřinu jeho trapnost". A hlavně, kam se hrabe Bouček s tou slovenou na moderátorské duo Johnů! A tak trochu se bojím, že bude hůř...

plakát

Báječný Fantozzi (1986) 

Pro Fantozziho mám slabost a tady je to dokonce spojeno s "dějepisem v kostce", takže za mě 4*

plakát

Jackass 3 (2010) 

Já tomu nerozumím, já dělám do včel...

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Po prvních dvou dílech jsem si říkala, že se přeci nebudu dívat na seriál o někom, kdo vraždí lidi.. Pak jsem se podívala na další díl a pak na další.. no a přece když už to mám rozkoukané, tak to dokoukám.. a už jsem taky propadla kouzlu Dextera Morgana.... :)