Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (1 350)

plakát

Mrazivá pomsta (2019) 

Těžká zívačka, která selhává snad na všech frontách. Nezáživní herci, nudná akce a naprosto nevyužitý potenciál. Odkazů na na jiné filmy je zde víc než dost, černý humor fakt pokulhává. Jedna za prostředí, jedna pro Liama. Jinak je to těžký propadák, který rozhodně nezchladí ani tu nejrozpálenější matraci.

plakát

Na nože (2019) 

Definice pojmu nadprůměrný, ne však výjimečný film. Je to celé solidně natočeno, dobří herci i jejich výkony, solidní scénář atd. atd. Za mě tomu ale chybí něco, co by film nějakým způsobem odlišilo a tím pádem i pozvedlo. Takhle tady máme sice slušný film, ale přeci jen je to detektivka (řízlá komedií), kterých je tady již spoustu.

plakát

O život (2019) 

V těžkých dobách tohle tupá rána do oka divákova. Naprosto nudné a nezáživné.

plakát

Pád anděla (2019) 

Od doby, co jsem viděl Johna Wicka, který je pro mě fakt kultovka v daném žánru, bojím se, že už nikdy nebudeme nikomu tolik věřit. Gerard se velmi snaží, ale všechno to nažehlené a ulízané americké vlastenectví mě ubíjí. Efekty jsou více než fajn, vřava je to pořádná a akce je mému srdci velmi blízká..To je bohužel vše. Zlatá střední cesta nikomu neublíží. Jen doufám, že si Gerard najde jiné zaměstnání a už nikdy nic s nim ve filmu nebude mít v názvu "fallen".

plakát

Párty Hárd (2019) 

Tuzemská variance na Prcičky, která navíc přidává pár cenzurovaných exkrementů a poměrně široké portfolio perverzností. I přesto jde o poměrně zábavnou věc, která mě několikrát přinutila k solidním výtlemům, které u českých filmových komedií už pěkných pár let nepamatuju.

plakát

Pokémon: Detektiv Pikachu (2019) 

Hláškující Ryan Reynolds je to nejlepší a také jediné dobré na tomhle filmu. Příběh vcelku neoriginální a nudný ale bohužel nedokáže zachránit ani on. Nejvíc mi ve filmu chyběly pokemoní souboje a jejich různorodé schopnosti. Nejvíc vidíme něco používat samotného Pikachua a to jen v několika málo okamžicích. Absolutně nechápu celou sekvenci s Torterrem. Zbytečně dlouhá, pro příběh nepodstatná a špatně naanimovaná akční pasáž s přerostlými Torterry je opravdu zbytečných 10 minut, které vám už nikdo nevrátí. Za zmínku stojí i samotné finále, které mělo potenciál předvést se v plné parádě a rozjet nějakou tu pokemoní show schopností ale dostali jsme jen nesmyslné flashbacky a kupu rozhovorů na pozadí špatné CGI bitky.

plakát

Polar (2019) 

S křížkem po funuse. Nebýt všech těch Wicků a podobných gun fu řezničin určitě by to tak snadno nezapadlo, protože co se týče akce je to hodně krvavé a Mads je zase skvělý. Jen to prostě nemá žádnou přidanou hodnotu

plakát

Rambo: Poslední krev (2019) 

Jako rozlučka s Rambem velmi symbolické, decentní, ale brutální zároveň. Navenek je to všechno plytké, táhnoucí se, ale šel jsem do kina s tím, že Rambovi na konci zatleskám, ukápne mi slzička a rozloučím se s mým dětským (a vlastně i dospělým) hrdinou důstojně. To se stalo. Poslední díl je zkrátka od "mého" Ramba vzdálen na míle (asi tak na 3*), ale hodnotím-li příběh Johna za celých těch 30 let, líbí se mi ten vývoj postavy i to, s jakou likviduje nepřátele, kdy si prostě Sly již nehraje na machra. Ještě jednou díky za tuhle bohužel končící zábavu.

plakát

Temné léto (2019) (seriál) 

Trochu se obávám, že většina hodnotících hodnotí jiný seriál. Hodně zvláštně pojatá zombie apokalypsa, prakticky žádné úvodní titulky, minimum dialogů a v podstatě bez hudebního doprovodu. Vypadá to jako kdybyste koukali na skutečnou paniku obyčejných lidí co se snaží zachránit před zombíkama bez nějakého hlubšího příběhu a kudrlinek. Když se to podá takhle syrově, tak i obyčejná scéna schovávání se na střeše autobusu která by jinde byla dost o ničem , vypadá skvěle, věrohodně a plná adrenalinu. Zajímavé. Prosím, nesrovnávat s walking dead

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) 

Čtvrtou tam dávám hlavně z toho důvodu, že je to film, který se vymyká Tarantinovskému zaběhlému systému. A samozřejmě za Margot.