Reklama

Reklama

O život

  • USA Point Blank
Trailer

VOD (1)

Když je Paulova těhotná žena unesena, Paul (Anthony Mackie) musí z nemocnice zachránit nájemného zabijáka Abea (Frank Grillo). Abe má u sebe důkaz proti zkorumpovaným policistům, kteří na něj chtěli hodit vraždu. Oba muži spolu začnou nedobrovolně spolupracovat, aby odhalili skutečného vraha a zachránili Paulovu ženu. (mokki5)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 6/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Akce 6/10/// PLUS: potřetí Frank Grillo, o něco lepší byl ještě Anthony Mackie a Marcia Gay Harden tady zahrála pořádnou potvoru, občas jsem se i zasmál a hlavní dvojice si postupně k sobě (a ke mně) našla cestu MÍNUS: nemůžu si pomoct, ale slabší scénář a logika věcí, která mi kazila zážitek, vše hodně nepravděpodobné a zároveň neoriginální/// Shrnutí: Tady trochu nevím čím chtěl film být. Kriminálkou, gangsterkou, nebo buddy comedií? Příběh občas funguje dobře (motivace postav) a občas nelogicky (jednání postav). Závěr jsem si ale užil a byl až do konce v napětí./// Celkem 61%/// ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Dnešný deň sa zatiaľ asi nesie v znamení názvu "Point". Náhoda? Áno. Ale nevadí, keď si to človek uvedomí. "Point Blank" viac menej nevybočuje zo známeho konceptu a prináša príbeh, ktorý nemá moc veľa prekvapení. Znamená to, že je to úplná strata času? Myslím si, že má pár dobrých momentiek. A platí jedna vec, hodnotím tento film len sám o sebe. Nevidel som originál z roku 2010. Takže môj rating sa nebude na film vzťahovať ako na remake, ale len na samostatný film. Musím pochváliť v prvom rade Franka Grilla. Je skvelým hrdinom. A kedykoľvek tohto pána vidím v akčnom filme, dáva do toho absolútne všetko. Anthony Mackie ako Paul je podľa mňa tiež dobrý. A hlavne mu rozumiem. V jeho situácii by som asi jednal rovnako. Nebudem dávať spoilery v prípade, že chcete vidieť film takže o postavách toho viac radšej hovoriť nebudem. Myslím si, že je tu jedno (možno 2) celkom dobré prekvapenia, no reálne asi viete odhadnúť kam to celé pôjde. V momente ako pochopíte čo je na tom disku. Potom si už len musíte správne pospájať body, a dostanete hotový obrázok. Nie je to vyslovene priehľadné, no tiež nemôžem povedať, že by film priniesol nejaké veľké množstvo prekvapení. Je to trošku štandard. Akcia je celkom okey, no sú miesta, kedy dokopy nevieme moc čo sa reálne deje, lebo potrebujeme mať bitku napríklad v autoumyvárke. A cez kefy a všetku vodu miestami nevieme poriadne čo sa deje. No myslím si, že záver je celkom funkčný. A páči sa mi to divadlo čo sa tu zohrá. Mateo je ešte podľa mňa celkom okey postava a keď sa konečne s bratom stretnú, je to jedna z najsilnejšíich momentiek filmu. Ale zase je mi ťažko povedať, že by ma nejako emočne zasiahla. Uzavriem to takto. Ak chcete relatívne schopný akčný thriller, tak toto je film pre vás. Ak čakáte niečo výnimočné vo svojom žánri, tak budete sklamaní. Fuknčné ale viac-menej priemer. Hodnotenie: C ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

(40%) Co k tomu asi říci ? POINT BLANK je dost nevýrazný, nezáživný a divný film, který je žánrově dost nevhodně namíchán. Ani nevím, jak bych jej měl žánrově zařadit. Ale co, není to jedno ? O akci tu zde nejde až na pár přestřelek a menších pranic, kterých je tu minimum – takže vše co se týče akce, tak bych ani nekomentoval. Stejně tak honičky autem byly takové neutrální. Děj to má prostý, pointu také, ale takovou nudnou a až očekávanou. Celé je to nadlehčené a místy se to i snaží o humor, který je vcelku slabý. Ale ústřední dvojice Mackie a Grillo je super. Docela mezi nimi funguje i chemie, ale ne v až tak velkém měřítku. Poslední cca 20 minutovka mě už bavila ještě méně. Příchod rádoby zabijáků (Grillových parťáků) byl už tak trochu trapný. I když uznávám, že Grillo zkorumpovanou policajtku pěkně dostal. V podstatě je film neškodný, ale pojatý dost divně, takže mě na něm bavila opravdu jen ta dvojice hlavních herců, kteří byli fajn. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Netflix se nedávno nechal slyšet,že už nebude točit kde co a začne si projekty dobře vybírat.Tohle buď vzniklo ještě před oním prohlášením,nebo by Netflix měl zvažovat výměnu toho kdo o tom rozhoduje.Point Blank je zřejmě nejslabší kus,který sem z dílny Netflixu viděl.Herce to evidentně nějak extra nebavilo,blbě to vypadá a děj je kombinací hned několika klišé s rádoby nečekaným zvratem,který tak jako tak vůbec nefunguje.Nuda a šeď...20% PS: ani mi nedošlo,že jde o remake.Přitom francouzskou verzi sem viděl a kdysi se mi dost líbila... ()

Toren 

všechny recenze uživatele

3/10. Jedna z nejnudnějších věcí, co Netflix vyprodukoval. Herecké duo by bylo fajn, ale nikdo jim nepřihrává zajímavé repliky či zábavnou interakci. Akční scény jsou k smíchu a když už mají zajímavé prostředí (automyčka), tak jsou technicky nezvládnuté a zvukově (nepochopitelně) přehlušené funky hudbou. O zápletce a zbytku ani nemá smysl mluvit. Jestli se něčemu dá říkat totální brak - máme vítěze. Fakt nuda. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama