Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama

Recenze (275)

plakát

Nemrtví (2009) 

Katastrofa. Minimální počet zombie (kteří se objeví až v posledních 20 minutách), nesmyslné chování postav, stupidní scénář a průměrní herci. Nevím, na čem Mutants staví, nevím proč tenhle film vznikl, ale vím, že tvůrci mi dluží 90 minut života.

plakát

Den poté (2004) 

Starostlivý a všudy přítomný tatík, hezounký teen syn, černoušek kterého má každý rád, a krásná dívka. Kolikrát jsem to už viděl...

plakát

Vlak do pekel (2008) 

Slaboučký horor bez většího dojmu a šarmu. Atmosféra nefunguje, gore scény jsou jenom na oko, postavy mizí až příliš rychle za sebou a nevýrazných scén je více než těch průměrných (nadprůměrných je vážně jenom minimum). Bohužel, žádný zázrak se nekoná a tolik promarněného potenciálu by stačilo na další stejně tak pitomý film.

plakát

Peklo v podzemí (2006) 

Špatný to nebylo, těšil jsem se na podzemní horůrek s povedenou nestvůrou kterou se stalo Chubacabra (s křídly, WTF?). Bohužel se ukázala jenom párkrát, ale s popíjením piva a zamýšlením se nad světovýma otázkama to šlo.

plakát

Halloween 5 (1989) 

Nebýt uřvané hloupé holky bych dal plný počet hvězdiček

plakát

Pátek třináctého (1980) 

Zábavný a zásadní slasher, který disponuje předvídatelností a nelogickým chováním postav. Temná atmosféra a kouzlo, které první díl Friday the 13th zanechává na divákovi, není zdaleka jediný důvod, proč by každý opravdový fanoušek hororového žánru neměl tento snímek přehlížet.

plakát

Pátek třináctého 2 (1981) 

Hloupé, staromódní a předvídatelné. Takový je druhý (ale ne jediný) díl kultovní série Friday the 13th, který poprvé představuje dospělého a vražedného Jasona s pytlem místo hokejové masky. Ve svých počátcích to ještě není ani zdaleka takový hromotluk, ale spíš takový vraždící chcípáček. Prostě parádní podívaná ve stylu 80. let :-)

plakát

Texaský masakr motorovou pilou 2 (1986) 

Štafetu od prvního dílu převzalo volné pokračování, které veškerou svou sílu vyčerpalo v první čtvrtině kolečka... A pak se nechalo jenom předbíhat. Mé poměrně pozitivní hodnocení je pravděpodobně zmanipulované vážně úžasným začátkem, jelikož i Leatherface zde stojí za hovno a místo něj nastupuje Chop-Top, který hravě svého bratříčka zastínil. Zbytek filmu je potom směs jekotu, křiku a řevu. Zklamání? Obrovské

plakát

ATM (2012) 

Byl jednou jeden chlapík a ten se takhle rozhodl zajít si na lov. Ale ne na jen tak ledajaký lov, hodil na sebe zimní bundu a vyšel si na parkoviště, kde byla i čistě náhodou bankovní budka. Tak čekal a čekal, dokud nedorazili tři podnapilý dvacátníci a do budky nevešli. Tak se před ní postavil a čuměl. Zrovna se zamýšlel co jim udělá, když o něm začala trojice mluvit, co tam dělá atd. Co taky může normální člověk dělat na parkovišti nebo u bankomatu, že? A teď najednou ten chlapík zavětřil zvuk, otočil se a uviděl jiného chlapíka jak venčí psa. 'Zabiju ho, aby ti tři věděli, že to myslím kurva vážně', řekl si v duchu. ************ Byla jednou jedna trojice spolupracovníků, kteří si cestou z mejdanu smysleli si zajít na pizzu, ale neměli peníze, takže museli zastavit u bankovní budky. Když v ní zrovna vybírali peníze, uviděli fakt hodně divnýho týpka - měl zimní bundu!!! WTF?! 'Fajn, hlavně klid', řekli si. 'Určitě je to jenom nějakej bezďák co chce drobáky'. 'Tak proč nejde k nám a jen tak tam stojí?' 'TAK JE TO DŮCHODCE! Ti přece taky jen tak čumí beze slova na lidi.' Takhle se tam nějak hádali, když ten týpek umlátil nějakýho chlapa se psem. 'Fajn, je to důchodce kterýmu nedali léky nebo mu vyprodali zlevněný zboží' ***************** A TAK TO VŠECHNO ZAČALO