Reklama

Reklama

Vlak do pekel

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Akce se odehrává kdesi ve východní Evropě. Skupina amerických sportovců se potká ve vlaku. Tohle však není normální vlak..... Během jízdy se cestující začínají ztrácet. Jsou vězněni a mučeni v kovových klecích sadistickým vrahem a jeho pomocníky. Námět byl vzat z hororu TERROR TRAIN, ve kterém si hlavní roli zahrála Jamie Lee Curtis. (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Luxusní nelogické a góre.... sice neumí moc překvapit (tedy mimo brutality.. ta mě překvapila vcelku dost!), ale rozhodně potěší... zejména k závěrečné dekapitaci... jen tleskám! Takhle má vypadat pořádnej horror! Co na tom že herci jsou toporný dřeva... bez tak posloužily většinou jen jedinému účelu a to velice dobře. I když je dost znát že ani sám režisér nevěděl co od toho vlastně chce.. pač to chvílemy vypadalo spíš na vlak kanibalů. Nebo myslíte že to co servírovali v jídelním voze bylo skopové? Já se bavil a to zrovna nějakému mučení neholduju. :) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Hneď ako som si pustil tento snímok, tak mi poriadne zatrnulo, pretože na mňa z obrazovky vybaflo logo filmovej spoločnosti Nu Image. Už som videl viacero titulov z ich dieľne a boli to takmer všetko príšerné, nízkorozpočtové, sfušované hlúposti. Šmejdy. Film "Vlak smrti" je typickým produktom tejto shitovej spoločnosti. Je to neoriginálne, nudné, lacné a otravné. Cesta amerických atletov vlakom smrti na Ukrajinu stála za prd. Hlúpy scénar, otrasná kamera, mizerná réžia a slabí herci. * ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Vlak do pekel je skutečně otřesný horor!Já už jsem ho tedy neměl rád před začátkem,protože Thora Birch je zárukou odpudivosti,nesympatičnosti a herecké trapnosti.To jsem ještě ale netušil,že bude v tomto směru převálcována téměř celým zbytkem zde přítomných hereckých "es".Takže po herecké stránce odpad!Čím jsem se nechal ale ke shlédnutí zlákat bylo zde avizované množství gore.No,bylo zde.Toť vše.Nevýrazné na pohled,průměrné na efekty,bezvýznamné pro děj.Samotná zápletka též unikátní věcička.Že to bylo celé nesmysl bych ještě kousnul,ale tolik filmařských kiksů,nedomyšlených scén a doslova amatérských výšplechtů,to jsem už pobíral daleko hůř.Závěrečná scéna pak už jen potvrdila,že tupost filmařů vážně neznala hranic.Napětí též absolutně žádné,neboť hned od začátku je prozrazeno kdo,co,jak atd.,takže i zde ničem.A nakonec i atmosféra nulová,Vlak do pekel mě nedokázal totiž ani příjemně zhnusit,ani vylekat,ani pobavit,ale zato nasrat mě se mu povedlo na jedničku.Prostě hrůza! ()

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Plagiát Hostelu, který sice vypadá celkem slušně, ale od poloviny filmu jakoby si režisérskou židličku půjčil Uwe Boll. Hledání kamarádů ve vlaku zásadně probíhá lezením zvenčí do okna a za jízdy, 40ti kilová slečna nejenže má neskutečnou sílu, ale ještě v pohodě ustojí několik POŘÁDNÝCH pěstí přímo do ksichtu (nebýt tou slečnou Thora Birch, která mi naštěstí není nějak nesympatická, ale nějaká kravka, byl by to odpad), celý vlak se umí vypařit z kolejí a mnoho jiných debilit včetně té, na kterou jsem čím dál víc alergický a to - chlapa, který zabil mé kamarády a chce zabít i mě, omráčím a místo toho, abych ho dorazil, tak ho nechám ležet a utíkám pryč. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Po delší době zase jeden americký pohled na východoevropský vidlákov. A to mnohem méně kvalitní než ten Rothův. Fanoušky gore hororů Train nejspíš neurazí, ale hledat zde byť jen náznaky chytrého příběhu je zbytečné. Ten film je občas tak připitomělý, až to skutečně působí zábavně (kupříkladu bulharský zabiják, jemuž se oběť schovala pod vagón, jej radši vlastnoručně odtlačí, než aby se pro ni sehnul). Strašné je i herecké osazenstvo, mezi kterým kupodivu nevyniká ani Thora Birch, neboť ani jí nelze uvěřit žádnou zahranou emoci. Train si sice dovolím označit za jeden z těch snesitelnějších hororových kusů, které jsem v posledním cca měsíci viděl, avšak i tak to bude pro většinu diváků ztráta času. Takže radši nebrat... ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Příběh měl být původně remakem filmu Terror Train (1980), nakonec však dostal svůj vlastní koncept. (Terva)
  • V USA byl film nejdříve označen ratingem NC-17. Později film převzala společnost Lionsgate a vystříhala některé krvavé scény, díky čemuž byl film nově ohodnocen ratingem R. (Terva)
  • Snímek měl premiéru na filmovém festivalu Screamfest Horror 16. října 2008. (Terva)

Reklama

Reklama