Reklama

Reklama

Vlak do pekel

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Akce se odehrává kdesi ve východní Evropě. Skupina amerických sportovců se potká ve vlaku. Tohle však není normální vlak..... Během jízdy se cestující začínají ztrácet. Jsou vězněni a mučeni v kovových klecích sadistickým vrahem a jeho pomocníky. Námět byl vzat z hororu TERROR TRAIN, ve kterém si hlavní roli zahrála Jamie Lee Curtis. (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Začátek filmu se však neskutečně vleče a během první dvacetiminutovky neuvidíme absolutně nic zajímavého. Pokud tedy nepočítám návštěvu nočního klubu. Takovým místem bych samozřejmě nepohrdl ani já a rád bych zaspal ranní vlak. Tvůrci zase absolutně prospali celý úvod filmu a jejich procitnutí divák pocítí až se děj přesune do vlaku a ozve se píšťalka. V tu chvíli se tenhle prostředek promění ve smrtící past a divák začne brzy velmi rychle počítat počet mrtvých obětí. Ještě předtím však máme možnost k seznámení s posádkou vlaku, která je stvořená z opravdových individuí. Dámy jistě souhlasně přikývnou, že o žádné výstavní kusy nešlo, ale to nebyl ten pravý důvod proč byli tito pánové vybráni. Nejen jejich vzhled psychopatů a uchyláků bude hlavní směsicí této poněkud morbidní zábavy. Nejhlavnější ingrediencí se měl stát postupný masakr ve vlaku a je potřeba podotknout, že se tvůrci rozhodně se svými postavami moc nemazlili. Největším kamenem úrazu však byl nízký rozpočet a zřejmě malá představivost režiséra, který sice umělou krví rozhodně nešetřil, jenže mnoho brutálních scén tady k vidění není. Ovšem křivdil bych, kdybych řekl, že tu a tam lze skutečně spatřit scény, při kterých se vám přece jenom trošku zvedne hladina adrenalinu v krvi. Především pak při řezání hrudníku či podříznutí hrdla si milovníci gore efektů přijdou na své. Jenže mimo tyto světlejší chvilky zde lze vidět i spoustu nelogičností a klasické stupidní chování většiny postav vám pochvíli začne lézt krkem.Asi největším zklamáním se pro mne stal závěr filmu. Po slibném prostředku jsem se totiž dočkal naprosto fatálního fiaska a přehlídky té největší stupidity. Což o to už jsme si zvykli, že většinou poslední přeživší následně sejme své trýznitele a pomstí tak své mrtvé kamarády, ale aby jeden člověk nesmyslně posouval stojící vagony holýma rukama a nebyl to SUPERMAN? Nu v amerických béčkách je možné poslední dobou cokoliv a v mnohém předčí i staré sovětské filmy o neporazitelných pravých ruských mužích. 5/10 ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Hele, mě gore nevadí, spíš naopak, ale když je celý film postavený jenom na gore a něco jako zajímavé postavy, děj, logika atd. nejsou, tak se mi ten film fakt líbit asi nebude. A tohle to jenom potvrzuje. Kromě slušného gore tu pak jsou neskutečně stupidní postavy, úplně divně vedený děj postrádající logiku a neskutečně otravná kamera. Možná tak ta poslední scéna by to z té bídy maličko vytáhla, ale fakt jenom maličko, tak, že to s hodnocením skoro nehne. A to jsem doufal, že to bude dobrý, ze začátku to vypadlo zajímavě. Bohužel se mi už brzo ukázalo, že opak bude pravdou. 1* ()

Reklama

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Plagiát Hostelu, který sice vypadá celkem slušně, ale od poloviny filmu jakoby si režisérskou židličku půjčil Uwe Boll. Hledání kamarádů ve vlaku zásadně probíhá lezením zvenčí do okna a za jízdy, 40ti kilová slečna nejenže má neskutečnou sílu, ale ještě v pohodě ustojí několik POŘÁDNÝCH pěstí přímo do ksichtu (nebýt tou slečnou Thora Birch, která mi naštěstí není nějak nesympatická, ale nějaká kravka, byl by to odpad), celý vlak se umí vypařit z kolejí a mnoho jiných debilit včetně té, na kterou jsem čím dál víc alergický a to - chlapa, který zabil mé kamarády a chce zabít i mě, omráčím a místo toho, abych ho dorazil, tak ho nechám ležet a utíkám pryč. ()

Hadža 

všechny recenze uživatele

Takove transplatacni oddeleni na kolejich.Nastesti se to neodehrava uz na slovensku,ale v pomerne vetsi vychodoevropske divocine.Krvave zabery na velmi slusne urovni,jinak bych rekl ze rozpocet nedosal na nejak kvalitni herce a tvurce.Ale jako takova rychlezapomenutelna vyvrazdovacka ,na jedno zkouknuti to neni zle. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Další variace na evropský humusáky aneb parta debilních amíků v čele s velehnusnou hlavní hrdinkou vs. stádo košickejch průvodčích z Ruska. Co se týče děje je to samozřejmě kravinka a postavy se chovaj jako hlupáci ale gore je na slušný úrovni a neurazí. Králem hororů na kolejích ovšem zůstává Midnight Meat Train. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Příběh měl být původně remakem filmu Terror Train (1980), nakonec však dostal svůj vlastní koncept. (Terva)
  • V USA byl film nejdříve označen ratingem NC-17. Později film převzala společnost Lionsgate a vystříhala některé krvavé scény, díky čemuž byl film nově ohodnocen ratingem R. (Terva)
  • Snímek měl premiéru na filmovém festivalu Screamfest Horror 16. října 2008. (Terva)

Reklama

Reklama