Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (499)

plakát

Mama (2013) 

První dojmy po shlédnutí? Šla sem si přeprat moje froté bombarďáky. Samozřejmě jsem vyrovnaný člověk, který se jen tak něčeho nelekle. Nebojí se divných zvuků ani dost obludných stínů v pokoji. Je to přeci jen film. Ano, občas lžu sama sobě.

plakát

Misfits: Zmetci (2009) (seriál) 

Vulgární, morbidní, nechutný a totálně šílený! .. A že Rudy je suchej? SHUT THE FUCK UP. Mimochodem, 4. řady za dva dny. Potlesk později.

plakát

Sex ve městě (1998) (seriál) 

Stejně jako Samantha miluju sex! Za každých okolností, s kýmkoli, kdekoli. . hlavně sex sex sex! Stejně jako Carrie toužím po lásce a zároveň se jí raději vyhýbám. Jsem závislá na cigaretách, když mám strach nebo cítím nejistotu tak raději uteču a většinu svých peněz utrácím za boty. Stejně jako Charlotta věřím na pravou lásku, s krásným domečkem, živým plotem, hodnými a rozkošnými dětmi a dvěma buldočky jménem Bruno a Mars. S tím rozdílem, že místo dokonalého prince hledám dlouhonohou blondýnu se čtyřkama kozama. A stějně jako Miranda vím, že jsem naivní pipina, která věří jen hloupým představám a měla by se probudit a dát si sklenku pořádně drahýho vína. Holka tohle je realita a ne podělanej disney world.

plakát

Poslední dům nalevo (2009) 

Prostě si s těma ženskýma nemáte zahrávat. Dala jim ale slušně co ! Do toho toho !

plakát

Červený trpaslík (1988) (seriál) 

Asi bych se k Červeným nikdy nedostala, kdyby nebylo těch nádherných nudných nedělních dní- plných stresu z pondělka. Je to jako závislost, jednou začnete a pak chcete zase a zase.. Pořád a pořád. Po první řadě jsem se považovala za magora. Znala jsem to všechno i pozpátku. A pak se stalo strašné neštěstí pro celou mou rodinu. Terezka se dostala ke zbylým řadám. A jéééje. Co mě, ale opravdu strašně mrzí, že se v dnešní době na tyhle seriály strašně zapomíná a oni pomalu a jistě upadají. Podle mého tohle má sakra patřit mezi osnovy všech středních škol ! .. A jaká by pak byla ta dnešní mládež ;))

plakát

Purpurové řeky (2000) 

Frantíky opravdu moc nežeru, ale tohle bylo sakra dobrý. Vynikající mysteriozní thriller.

plakát

96 hodin (2008) 

Opravdu vynikající thriller. Nedávno jsem si ho pustila asi po půl roce. A stejně jsem u tej telky byla zalezná, pomalu ani napětím nedýchala. Liam je obrovská osobnost.

plakát

Dracula (1931) 

Je to kult, je to klenot. Je to Lugosi.