Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Horor

Recenze (554)

plakát

Proměna (2009) 

Zajímavé, velmi zajímavé. Těžko tušit co se v mysli odehrává..:)

plakát

Fany (1995) 

Dlouho mi film unikal, ale jsem rád, že jsem ho už dohonil. Výkon paní Bohdalové byl obdivuhodný. Víc k tomu není co dodat.

plakát

Jen blázni spěchají (1997) 

I když romantické filmy nemusím, tady jsem udělal díky obsazení Perryho a Hayekové vyjímku. A tak se jen podepíšu pod komentář Radyo.

plakát

Dostaňte agenta Smarta (2008) 

Konečně pořádná parodie na blbinky ve stylu 007. Od začátku do konce slušný výkon herci výborní. Co víc dodat? Jedině ještě oblíbené hlášky: "Tohle je chaos - tady se škrt prt bum neříká!" a "Co tady tak neuvěřitelně páchne? -Strach!!"

plakát

Světová invaze (2011) 

Vůbec nelituju 4 hvězd u tohoto díla. Akce střídá akci a tak děj nemá problém v podobě přebytečného vykecávání a jiných hluchých míst. Potěšil mě i počet mrtvých na obou! stranách - ne že bych byl tajným sympatizantem emzáků, ale nemám rád lidské superhrdiny, proto ta poznámka. Závěrem snad už jen dodat, že Michelle ta bouchačka prostě sluší, což už dokázala více krát.

plakát

Troopers (2011) (seriál) 

Úžasné zpodobnění Star Wars, které je dokonalé i když na jeho tvorbu nebyly vynaloženy miliony dolarů, přesto pobaví. Jde o další dílko z dílny College Humor, která se zabývá vlastní výrobou krátkých seriálů a zábavných videí(Web Site Story,..), za což dostala mnohá ocenění. Epizody jsou ke shlédnutí přímo na jejich http://www.collegehumor.com/troopers nebo v českém překladu: http://www.videacesky.cz/serialy/troopers.

plakát

Mazaný Filip (2003) 

Hodnocení dávám asi větší než by si film zasluhoval, ale protože je to jedna z mála českých parodií, tak mi těch hvězd líto není. Bylo to vtipné a nenudil jsem se - víc jsem ani nečekal, takže další důvod k radosti...

plakát

Plivu na váš hrob (2010) 

Jeden z nejlepších hororů, jaké jsem kdy viděl. I když horor je asi přehnané slovo - pod pojmem horor si představím něco děsivého, tajemného, napínavého. Tohle film nenabízí, přesto se dá u něho vydržet až do konce a více než to. Pomsta je poměrně nápaditá a krutá :). Herci byli velmi přesvědčiví a obzvlášť postava Jennifer v druhé polovině filmu se mi velmi líbila. Nevidím vážnější důvody proč by se tato spisovatelka nemohla postavit například po boku nevěsty s podobným údělem.

plakát

Spartakus (2010) (seriál) 

Tahle akční řežba nemá mezi seriálem obdoby - opravdu akce střídá akci a děj není nikdy nudný, a když náhodou nestříká krev a odseknutá hlava nepadá do prachu arény vedle bezvládného těla, jsou tu ještě nahé herečky, které atmosféru Starého Říma skvěle dokreslují. Dokonce se zde svlékla i představitelka Xeny (jinak vždy oblečená do ocelové podprsenky). Jen jediné kazí dojem tohoto seriálu, a to, že počítačové efekty nejsou vždy na vysoké úrovni. V seriálu je patrná inspirace z Gladiátora a slavnějšího seriálu Řím.

plakát

Donův syn (2010) 

V jednoduchosti je krása - tento film(eček) to potvrzuje - krátký jasný příběh, který ale dokáže říct víc než 10 dílů Esmeraldy. Kamera je taky úžasná a posouvá film ještě o trochu víš. Kamera: J.Visit; Scénář: H.J.Winterstern, J.Cohen