Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (214)

plakát

Endgame: Blueprint for Global Enslavement (2007) 

Naprosto dokonalý a opravdu závažný dokument. Povinnost tohle vidět. Moc nechápu proč tolik lidí tomu nevěří a myslí si že vše je jen náhoda a že to co nám předkládají média a politici je pravda. Myslím, že kdyby se opravdu zamysleli nad tím vším a více by to prozkoumali pochopily by bohužel smutnou pravdu, že vše má nějaký účel a ty co chtějí ovládnout svět a nastolit nám Nový světový řád opravdu existují. Jsem vděčný že existují lidé kteří o tom píší natáčí videa i přesto, že na ně pak ty co se brání hází špínu apod. Díky za ně. PS : dragoo velmi výborný komentář

plakát

Konspirační teorie s Jesse Venturou (2009) (seriál) 

Naprosto skvělý a rozhodně hodně velmi naléhavý. Jesse Ventura patří k těm kdo chce ukázat světu pravdu o hodně známých záležitostech, které nám Vláda, Média neřekla a nebo lhala. Je mi jasné, že hodně lidí tomu nevěří a raději věří tomu co nám předkládají za oficiální verze ( 11. září, HAARP, vražda Kennedyho, globální oteplování a spousta dalších ) ono by jen stačilo trošku více se zajímat o dané věci a vše do sebe krásně zapadá. Dávám jednoznačně 5 a dal bych i víc, protože tohle by měl vidět povinně každý, stejně jako dokumenty od Alexe Jonesa a dalších.

plakát

Past na rodiče (1998) 

Slabších pět hvězdiček, ale přesto zasloužených. Velmi pěkný a pohodový snímek, který má to kouzlo, který už tak těžko hledáme u nových snímků. díky za takové to skvosty!

plakát

Sanatorium (2004) 

hodně slabé dvě hvězdy. a ty jsou za občasnou atmosféru. Jinak stupidní, ale daleko lepší, než jeho další počin Mučedníci.

plakát

Mučedníci (2008) odpad!

Tak jsem si říkal potom všem jak se o filmu mluvilo, že to bude šokovat nebo mě strhne nějakým způsobem a ono zůstalo jen prázdno. Sakra kdo proboha může mluvit o nějaké nadměrné brutálnosti??? to třeba SAW 3-6 je daleko brutálnejší než tohle dílo. Srovnávat s Funny Games je totální nesmyslnost! Ty jsou vybroušený k dokonalosti, kdy vás v táhnou do děje a jen to celý prožíváte, ale tohle? Nevím, ale jak zde někdo napsal, ten kdo zde píše jak skvělé je tohle dílo by se měl vážně nechat vyšetřit, protože asi není v pořádku. Hodnotit film pouze po technické stránce mi přijde naprostý nesmysl pokud děj nemá to co by měl mít. Na tomhle filmu není nic skandálního! Je tu spousta filmů, který jsou více brutální, jsou tu filmy, který jsou více psycho. Myslím, že nejlepší jak udělal filmu reklamu je přesně způsob představení tohoto snímku. Jinak co se týká filmu - začátek vypadá zajímavě jenže záhy je to jen ujeté a hloupé a po hodině naprostá šílenost. Víte poté jsem se přesně přestal ptát proč to celý, protože to bylo už jasný ( jen pravý smysl byl ukázán na konci - a to opravdu stupidní - nemyslím si, že by tohle někdo dělal ! ) proto celé mučení atd. bylo jen otravné. Pro mě nesmyslný film, který nemá co nabídnout pokud si nelibujete v blbých scénářích a ujetých scénách. Nemůžu si pomoc, ale potom všem co tady lidi píšou jsem čekal něco co mě pohltí a ne jenom samoúčelné zabíjení ničení mučení bez nějakého vážného děje. Hodně špatný film a to daleko horší než režisérovo předchozí Sanatorium. PS : navíc pokud film postrádá smysl fandit nějaké postavě a celé to vyzní tak nějak odměřeně je něco vážně špatně. a Ať mi někdo vysvětlí proč někdo natočí takový vyšinutý film nechápu.

plakát

Spiknutí (1997) 

je to skvělý a to už jen za to celý téma konspirace ! Bavil jsem se od začátku do konce.

plakát

Terminator Salvation (2009) 

Achjo. Opravdu bych tohle ani trošku nespojoval s Terminátorem jak ho známe. Bez Arnieho to nikdy nebude ono a celý je to zvláštní...

plakát

Noční můra v Elm Street (2010) 

sakra jak jsem se na to těšil a doufal, že to bude povedený návrat Freddyho a ono .... naprosto hrozné nemám slov.

plakát

Špinavá dohoda (1986) 

nic moc jediné co stojí za pozornost je závěrečné zúčtování