Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (4 305)

plakát

The Channel (2023) 

Tady je problém vybrat někoho, a něco, co by člověku utkvělo v paměti. A hlavně něco, co vás bude u filmu držet. Tady toho moc není. Ani co se týče postav, tak ani v ději. Kaufman svoji béčkovou produkci zaonačil na vyšší úrovni jen jednou. Hříšníci a svatí. Tam se mu to povedlo jak hlavní postavou poldy, tak i poutavým dějem. Jinak je to bídá velká. Odkoukáno s přemáháním. 30%.

plakát

Kostlivec (2023) 

Do filmu se mi moc nechtělo. Ale nakonec je to spíš na pochvalu. Sice to je ohrané téma, ale Rob Savage natočil nijak krvavou, ale ve strašení hutnou jednohubku, která milovníka podobnejch filmů nemůže urazit. Dalším kladem je vcelku sympatický obsazení. Slušný. 60%.

plakát

Naprostý zabiják (2023) 

Vlastně jsem ani pořádně nevěděl, o čem to je. Asi po deseti minutách jsem si říkal, že by to mohla bejt svižná akčně komediální prča. To nebyla. Pak se objevil stroj času, a mě blesklo, že to bude parádní boj za záchranu mámy. Nebyla. Za poslední roky se vyrojilo spoustu neznámejch rádoby režisérskejch jmen, ale většina umí hovno. Shipka tady má narážky na věci, který v osmdesátkách byly normální, a teď jsou skoro až trestný. Celej film je podivně natočenej, podivně zahranej, prostě kokotina. 30%. A to nadhodnocuju.Ani nevím proč.

plakát

Uprostřed ničeho (2023) 

Prakticky po celou dobu je to nefunkční nuda. Kladem je sympatická hlavní hrdinka. A druhým kladem je, že to skončilo tak, jak to skončilo. Jen musím uznat, že by mě víc bavilo, kdyby film začal tou lodí na konci. A pak by jsme sledovali, jak se zapojuje do běžnýho života. Tohle byla za vlasy přitažená blbina za 30%.

plakát

Ještěr (2023) 

Možná by si filmek zasloužil i čtyři. Je to skvěle obsazený, tudíž i zahraný. Je to tajemný, sice trochu pomalý, ale vzhledem k absenci kvalitnějších kriminálek, to slupnete jak malinu. v kategorii komorních krimi dramat skoro špička. 70%. Těch deset je takovej malej krok ke čtvrtý hvězdě.

plakát

Nikdo tě nezachrání (2023) 

Ty úvodní sekvence jsou celkem zdařilý, a to přesunování emzáků po dřevěný podlaze dělá divy. Jenže po půl hodině by divák už čekal nějakou hutnější zápletku, a taky celkově dospělejší erkovou atmošku. Nic z toho se ale nekoná, a film po určitý době začne bejt únavnej. Konec sem pak doslova protrpěl. No nic, Invaze s Sheenem se už opakovat nebude. 40%.

plakát

Villa Lucia (2023) 

Snad jediný plus tohodle paskvilu je naprosto minimální účast prkenný Hany Vágnerový. Jinak mě nenapadá, co ktomu ještě napsat. Vlastně ještě to, že ke konci jsem nudou usínal. 30%.

plakát

Oktopus - Srdcová sedma (2023) (epizoda) 

Nešťastný je zejména obsazení Krobota. Herec spíš pro jinej druh filmů, ale jako kriminalista prohrává na plný čáře. Pachl navíc k ohledu na složení vyšetřovací trojice musel zvolit unyle odfláklý případy. Nemá to tempo, nemá to mysterium jako Rapl, nemá to nic. Musim uznat, že sedmu jsem nesledoval, a končím. 30%.

plakát

Kriminálka Anděl - Zámek pro panenky (2023) (epizoda) 

Hodnocení dílů u seriálu nepoužívám, protože to bych nic jinýho nedělal. Ale tady nevěřím , že se to zlepší. Neskutečná roztahaná blbost s šíleným střihem, kdy scény jsou rozdrolený na tisíc kusů. Už předešlý díly doplácely na skutečnost, že Švehlíkovi unesli nevlastní dceru, a pobodali manželku. Takže autoři se potácej mezi případama, všechno je rozvleklý, a práce policie je na velmi nízké úrovni. Děs. Nelíbí, a nevím, zda má cenu ještě sledovat.