Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Řetězec několika unesených dívek a žen spojují detaily, které ukazují na společného pachatele. Když jsou ale po čase zubožené oběti nacházeny zavražděné na stále stejném místě v jednom z pražských lesů, nastane poplach. Jedná se o jednoho pachatele, nebo o organizovanou skupinu? (TV Nova)

Recenze (10)

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kniha kterou oběť četl je a "The Catcher in the Rye" autora  J. D. Salingera. Původně byla kniha určena pro dospělé, často jí čtou dospívající kvůli tématům úzkosti a odcizení a kritiky povrchnosti ve společnosti. Román se také zabývá komplexními otázkami nevinnosti, identity, sounáležitosti, ztráty, spojení, sexu a deprese. V Čechách vyšel pod názvem "Kdo chytá v žitě". ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Hodnocení dílů u seriálu nepoužívám, protože to bych nic jinýho nedělal. Ale tady nevěřím , že se to zlepší. Neskutečná roztahaná blbost s šíleným střihem, kdy scény jsou rozdrolený na tisíc kusů. Už předešlý díly doplácely na skutečnost, že Švehlíkovi unesli nevlastní dceru, a pobodali manželku. Takže autoři se potácej mezi případama, všechno je rozvleklý, a práce policie je na velmi nízké úrovni. Děs. Nelíbí, a nevím, zda má cenu ještě sledovat. ()

Reklama

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sakra to bylo nějaké drsné a divoké... Nějak moc mrtvol na 1 díl České kriminálky... Jinak je fajn, že ty mrtvoly nekostičkují jak v těch USA seriálech... No tak 2 případy najednou... Jednou blbec co unášel holky, aby je měl na sex a povyražení... Nakonec je zabíjel nějakou sračkou a nechal se ještě vyfotit když si kupuje drogy 😅😅😅 Pak tu máme klasickou partičku co obchoduje s bílým masem 🤔🤔🤔 No hurá na konci byl i Happy end pro ženský... 🥰🥰🥰 ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně zajímavější a napínavý díl, který žel shazuje - nakolik ho mám docela v oblibě - Švehlík a jeho přehrávání niterných pocitů (scéna shledání s nevlastní dcerou je natočena značně amatérsky, až směšně), utahaná druhá polovina tohoto dílu a nemůžu si pomoct, ale i celý staff kriminálky, nejen tragický Gondík a "oholte-mu-ten-knír" Taclík, ale i Dvořáková hraje, jako by ji nutili pod pohrůžkou zastřelením, a o Hesovi raději nemluvit. Langmajer možná by to mohl táhnout, třeba hláškami, na tom staveništi to už už vypadalo nadějně, ale má málo prostoru a neujasněnou postavu. Jinak ale po delší době to není taková nuda, šeď a beztvarost bez humoru a nadhledu. Potěšilo mne po čase zase vidět "Horviho" z Comebacku. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl se strašně vážně tváří za brutalitou a dramatem obchodu s bílým masem, jenže právě tohle mi na tom přijde asi to nejsměšnější - jednak je úlet vykreslit tenhle byznys na kuplířích, kteří unesou holku v Praze, aby ji o pár ulic vedle prodávali, nebo vlastně vůbec ten únos dcery Švehlíka, kdy ji naloží do auta z davu lidí před discotékou a ještě zastřelí její matku... tak to by asi daleko nedojeli ve městě a době, kdy má každej minimálně jeden mobil, nicméně korunu tomu nasazuje samotný Švehlík, Ty vole Davide, na to se vybodni. PS: opět klišé z pitevny s holkou topless tentokrát mám pocit dcera Jirešové Sofie Frida Hoppnerová. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (1)

  • Kniha, kterou oběť četla, je „The Catcher in the Rye“ od autora J. D. Salingera. Původně byla kniha určena pro dospělé, avšak často jí čtou dospívající kvůli tématům úzkosti a odcizení. Román se také zabývá komplexními otázkami nevinnosti, identity, sounáležitosti, ztráty, spojení, sexu a deprese. V ČR vyšel pod názvem „Kdo chytá v žitě“. (sator)

Reklama

Reklama