Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V luxusním karlovarském hotelu se najde prst v polévce a mrtvola kuchaře v popelnici. Hlavní podezřelý z dávno odloženého případu se náhle objeví v Praze. Dítě musí hrát vysokou hru. (Česká televize)

Recenze (31)

Hombre8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V každým díle prostě musí být nějaký úlet. Tady byly dva. Jednak ta střelba na flašku utopenců. Druhak nošení zbraně člověkem, který se jí vyhýbá jako čert kříži. Příliš prvoplánové. Kdyby si aspoň urval čelist slepákem... Nehledě na sebevraždu pistolí zespodu do brady... No nevím... moc se v tom krimu nenaučil. Repete prospěje. Jinak dobrý. ()

Pepi74 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Znělka jako by v příštích minutách měli odhalit definitivně kdo zastřelil Kennedyho a pak případ, který mi připomíná Malý Pitaval. S tím rozdílem, že tenkrát jsem jim to věřil. Tady je to vlastně všechno jedno a vyšetřování je jen taková ta nuda co se musí udělat. A mimochodem, proč musí všichni kriminalisté chodit oblíkaní jak bezdomovci? Vím, že Cybill Shepherd (ano nebyla to policajtka ale detektivka) z Měsíčního svitu se asi už nikdy nevrátí, ale proč se musí každá žena v současných kriminálkách oblékat do strašných hadrů, na každého neustále štěkat jako by měla své dny celý měsíc? ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čím dál lepší. Detektivní případ je v pohodě, takové to klasické pátrání, sem tam krok vedle, ale nakonec to zvládnou bez obtíží vyřešit. Ale těch vtípků, které v tomto díle jsou, je spousta a jsou parádní. Fáberová je čím dál "zkaženější", Dítě čím dál vtipnější a postava Jaromíra Hanzlíka je sice dost tupá, ale aspoň to fádní vyšetřování rozbije. Jo jo, jde to dobrým směrem. A pařížák bych si dal hned. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Nešťastný je zejména obsazení Krobota. Herec spíš pro jinej druh filmů, ale jako kriminalista prohrává na plný čáře. Pachl navíc k ohledu na složení vyšetřovací trojice musel zvolit unyle odfláklý případy. Nemá to tempo, nemá to mysterium jako Rapl, nemá to nic. Musim uznat, že sedmu jsem nesledoval, a končím. 30%. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mě tohle celkem sedí. "Chtěl jsem hrstkovou polévku a ne prstovou". :-D Prst v boršci taky dobrý. :-D A pobavilo mě, že jsme okamžitě poznal exteriér hotelu ze Sváti Kuřátka, aniž bych v tu chvíli věděl, že se jedná o hotel Pupp. :-D A ještě je možné si povšimnout mrkající mrtvoly Jeřábka v kontejneru. :-D ()

Galerie (27)

Zajímavosti (6)

  • Bankomat, kam jde kpt. Fáberová (Marika Šoposká) vybrat peníze pro kpt. Dítě (Miroslav Krobot) pro zinscenovanou karetní hru, filmaři umístili do původní mýtné brány mostu Legií v Praze. Ve skutečnosti se zde bankomat nenachází a je zde malý krámek s občerstvením. (ArthasKarfa)
  • Ve 34. minutě můžeme vidět Grandhotel Pupp, jenž se nachází v Karlových Varech. (Winster)
  • Dům, kde se uskuteční zinscenovaná karetní hra, při které dojde k zatčení podezřelého „Gruzínce“, se ve skutečnosti nachází na Malostranském nábřeží v Praze. (ArthasKarfa)

Reklama

Reklama