Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (4 307)

plakát

Policie Modrava - Série 4 (2022) (série) 

Přiznám se , že je to snad jedinej seriál, kterýmu sem dal takhle malý hodnocení, a přitom sem ho skoro celej odkoukal.Ta jedna hvězda je proto, že už je toho moc, a odhalujou se ty absurdity v tomhle seriálu. 20%.

plakát

Telefon pana Harrigana (2022) 

Příznivci vytříbenýho herectví budou u vytržení. Ovšem pro mě byl pan Harrigan obrovskou nudou. Komorní drama s prvky nadpřirozena. Dost ubíjející. 40%.

plakát

Na pivo do první linie (2022) 

Film s celkem lákavým tématem. Nakonec úplně nesplnil moje očekávání. Spíš sem si přál, ať je to komedie se vším všudy. Nebylo to nic. 50%.

plakát

Nejšťastnější holka pod sluncem (2022) 

Film jsem sledoval jen kvůli Mile Kunis. Slabší průměr s řadou silnějších scén. Bylo toho na ní naloženo vážně dost. 50%.

plakát

Hořký svět (2022) (seriál) 

Byl jsem rozhodnutej dát sérii dvě hvězdice. Ovšem ten poslední díl byl trochu takovej, jak sem si přál, aby seriál vypadal. Všechno okolo pivovaru, boj s konkurencí. Jenže v Čechách se seriály točej pořád kolem jednoho. Intriky, nevěra, rodinný hádky, apod. Takže zklamání. Za ten poslední díl tu jednu hvězdu dám. Navíc, když až tady se Berenika usmála. 50%.

plakát

Hádkovi (2022) 

Na to, že se to odehrává povětšinou v jednom bytě s minimem herců, tak to docela uteklo. Trochu to bylo vyšponovaný, ale jinak spousta rodinek se v tom v uvozovkách pozná. 40%.

plakát

Thor: Láska jako hrom (2022) 

Ten film vypadá přesně tak, jak zní jméno režiséra. Chvílema je to temnější, ale jinak přebujelý barvama, dětinským scénářem, a zcela bláznivým dějem. Už je asi úpně jedno, co studia Marvel a DC natočej. Bude to stát povětšinou za hovno.  30%.

plakát

Zranitelná srdce (2022) 

Ne že bych z toho byl nějak odvařenej, ale koukat se na to dalo. Taková romance bez pitvoření a hromady trapnejch scén. Ušlo. 50%.

plakát

Žhářka (2022) 

Dvě hvězdice dávám s odřenejma ušima. A jako vždy je potřeba přiznat, že Žhářka Mark L.Lestera je o kousek lepší. Tady se prakticky nic neděje. Mezi koncem a začátkem mě připadá, že herci udělali každej tři kroky. Když už budu něco remakovat, tak to udělám velkolepě, brutálně, a trochu novátorsky. Ale prachy na to nikdo nedá. Slabé dvě. 30%.