Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Horor

Recenze (8 460)

plakát

Dávka štěstí (2019) 

Zajímavé, smutne ale přesto pro mě nezaživné, zvláštní film, neuměl víc zaujmout nebo oslnit.

plakát

Red Notice (2021) 

Dobře propletene a zábavné, akční nářez a skvěle herecké obsazení a hlavně super příběh. Bavil jsem se skvěle, takový lovci pokladu.

plakát

Chyby (2021) 

Byla to pro mě těžká p..... tak kdyby udělala chybu no a, byla atraktivní a měla normalne žít a ne skončit z takovým sr..... No nevím námět dobrý herečka super ale vše okolo už ted s hodně špatně vymyšlené a nepovedené.

plakát

Temný dům (2020) 

Vytáhne ji to někdo že zadku, to byl pohled, jemný nádech hororu, slabší atmosféra e zajímavé místo. Příběh mě moc nezaujal a herci už vůbec, slabší kousek.

plakát

Vzkaz na zdi záchodků (2020) 

Takový zvláštní film, příběh jenž mě neohromil, mitns herecké obsazení a nebo načasování, nevím ale obyčejně jednoduchý jemně smutný film.

plakát

Jako kůl v plotě (2021) 

Ze šlo o gay nevadilo, ale ten příběh, bez špetky humoru, bez zábavy, duch vánoc tam snad ani nebyl, hrozná nuda.

plakát

Zasněžené Vánoce (2017) (TV film) 

Nejlepší je když sněží a je modré nebe, a nebo vlézt někam do domečku a chválit stavbu a ne dokonalou vánoční výzdobu. No trocha chyb udělala film nedokonalý. Herci slušní a příběh pěkný, vánoční atmosféra pěkná, na pár malých nedostatků hodně pěkný film.

plakát

Vánoce pod hvězdami (2020) (TV film) 

Neměly by takové filmy točit, vánoce a tenhle film nejde dohromady. Herci a příběh otřesni, klasický tv film, nuda.

plakát

Normální víkend (2020) 

Je pravda že do trojky se to dobře rozjíždělo, super hlášky a slušná zábava, pak přišla trojka a blbé keci okolo a kouzlo příjemné komedie upadlo, takže slabší ale slušná podívaná. Trojka je zpestření života.

plakát

Space Jam: Nový začátek (2021) 

No začátek pravda mě to moc nenadchlo, ale pak se to rozjelo v šílený příběh a šílený basket. No nakonec se dvojka povedlo a já si to užil, příjemná zábava.