Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (858)

plakát

Sarah Brightman: Dreamchaser in Concert (2013) (koncert) 

Zřejmě její nejúchvatnější představení. Přitom výprava tentokrát nezahrnuje žádné létání a podobné kousky, ale „jen“ impozantní zadní projekci, rafinované kostýmy, vytříbené šperky a pódium se zvedací plošinou. Dreamchaser patří k jedněm z nejucelenějších koncepčních alb zpěvačky a doprovodná show je nejpůsobivějším představením.

plakát

Flash (2023) 

Come on Barbie! Let´s go party? Nečekaně zábavné a svižné... Laso pravdy se nikdy neomrzí :D

plakát

Simpsonovi - Série 9 (1997) (série) 

Moc dobře to nezestárlo. Simpsonovi a Homer obzvlášť jsou spíš otravní.

plakát

A jak to bylo dál... - Série 2 (2023) (série) 

Charlotta a Seema měly zajímavé dějové linky, skoro bych dal až 4*. Ale pokud jsem se před tím divil, proč v reboot seriálu snažícím se o diverzitu jsou pořád gay postavy jako klišé z 90. let, tak teď už prostě mám pocit, že všechny postavy jsou karikatury a slouží jen jako ramínka na šaty a přilákání pozornosti z nostalgie k původnímu seriálu. Postavy mi přijdou nezralé a pomohla by spíš psychoterapie. Ty charaktery spíš a příběhy vlastně ruší a musím je tolerovat. Mi to přijde jako pohádka o privilegovaných, co mají občas špatné svědomí. Já od toho víc než přehlídku hadrů v kulisách New Yorku nečekám a vidět ikonické momenty metropole jako Met Gala, či Halloween je potěšení. A když dojde New York, aspoň nasadí kočičku.

plakát

A jak to bylo dál... (2021) (seriál) 

Barbara-Seda Aghamianz: "This show is what my mom would call empty calories … and I enjoyed every bite, free from guilt. It is like a beach read - take it for what it is." l The second season of “And Just Like That . . .” is “a collision of aesthetic and topical excess that almost feels as if it were created to provoke the most grimaces possible,” Carrie Battan writes.