Reklama

Reklama

A jak to bylo dál... - Série 2

(série)
Trailer
USA, 2023, 8 h 4 min (Minutáž: 42–45 min)

Předloha:

Candace Bushnell (kniha)

Kamera:

Tim Norman

Hudba:

Aaron Zigman

Hrají:

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis, Sara Ramirez, Nicole Ari Parker, Karen Pittman, Sarita Choudhury, Mario Cantone, Evan Handler (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(11)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úplně sem to nečekal, ale druhá série je o kousek lepší než ta první. Pár postav je tu sice opět lehce na pěst a stále se řeší trošku na sílu problémy současné doby, ale na druhou stranu je tu u jiných postav znát posun, vrátí se pár starých známých a i když konec není čistý happyend, dá se považovat za uspokojivý. Snad jen ten slibovaný návrat Samanthy, která tu pořád dost chybí dopadl podle očekávání a její přítomnost (lehčí spoiler) se dá měřit s bídou na vteřiny a to je škoda. Jinak ale velmi opatrná spokojenost…65% ()

CheryLka 

všechny recenze uživatele

Nechápu reakce, že to není už Sex ve městě a že tu chybí Samantha.. Samantha chybí, ale všichni věděli, že se od seriálu distancuje. Je třeba to vzít a akceptovat. Toto je nový seriál, který už má se starým společného pramálo a tak to má být a nenechat postavy vstát z mrtvých (Aidan??). A je to špatně? Ne! Nemůžeme snad čekat, že tento seriál bude pořád o té naivní ekonomicky negramotné náně z NY, která se točí dokola v toxickém vztahu (to se asi nezměnilo), píše jeden sloupek do novin a kupuje boty.  Naštěstí tvůrci pohřbili minulost v podobě Johna (sorry), bohužel však trapně tuto celoživotní  love etapu Carrie zpochybňují a obživli Aidana, který nefungoval ani tehdy, ani teď. Proč?? Naštěstí naše hrdinky snad dospěly a přidali nové postavy, které fungují. Samozřejmě je doplnění nových charakterů obrazem a diktátem doby, což někdy vadí, jindy ne a není tak úplně důležité, jaké barvy či orientace je postava, ale spíše, jaká to je postava svým charakterem. Je otázka, do jaké míry musíme přežít postavu Che a jejich arogantní přístup ke všemu, co se jim nelíbí a není jim po chuti ..ano, je NEBI. Che zesměšňuje vše, co není moderní v podání a mysli Che a nebojí se jít za hranu morálky či elementární slušnosti, pokud jde o prospěch a jejich úspěch. Che neví, co samo se sebou a bohužel to ovlivňuje pocit ze seriálu. Che je prostě shnilé jablko, kterým kdysi bávali jiní a když opustili seriál, tak se nám ulevilo. ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po mé původní totální nasranosti z první série a k mému štěstí mám teď pocit, jako kdyby si tvůrci přečetli můj komentář k ní a chtěli s tím něco udělat. 2. série je ve svém uvědomnění konečně zase trochu normální co se týče extremistické propagandy amerických společensko-kulturních témat a začíná se zase více soustředit na zdejší postavy jako na lidi a ne jen nějaké experimentální figurky. To znamená, že se tu zase odehrávají malé příběhy, náhody a nezdary našich oblíbených postav a děj je všechny sune nějakým způsobem dopředu. Každý našel špetku toho zadostiučinění a nemusíme křičet, jestli jsme bi, nebi, nebo fluidní. Řeší se témata, která řeší každý smrtelník, a proto si myslím, že druhá série bude divákovi zase o trochu blíž. Těžko říct, zda potřebuji další sérii, ale když výjde, podívám se. ()

Greg25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výrazně lepší než první série. Dějově, herecky, zápletkami (i když trapno tam je taky, ne že ne). Pořád to není zdaleka ono a pořád mi přijde, že stopáž přes čtyřicet minut tomu prostě nesedí. Ale sem tam to už je i ta původní Miranda. Z nově příchozích postav mě zdaleka nejvíc baví Seema, která je tak z půlky náhrada za Samanthu, přesto výrazně jiná. Sarita Choudhury je jako Seema skvělá. 60% ()

Grimaldi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ačkoliv je mé celkové hodnocení nižší než u první série, počet dílů které mi přišli fajn byl větší. Jednak za to mohl návrat starých postav a jednak byl v některých epizodách konečně zajímavý děj. Mám tak aspoň naději, že v budoucí třetí sérii se možná seriál odlepí k lepším zítřkům. Moc bych na to ale nesázel. ()

Galerie (544)

Zajímavosti (1)

  • Herečka Kim Cattrall si návrat do role Samanthy podmínila tím, že se bude jednat pouze o krátké cameo. Dále požadovala. aby se o její šaty postarala kostymérka Patricia Field. V neposlední řadě pak trvala na honoráři ve výši jednoho milionu amerických dolarů. Producenti jejím žádostem vyhověli. Cattrall se zde přitom mihne jen na 71 sekund. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama