Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Oblíbení režiséři (10)

Joss Whedon

Seriály Josse Wehedona jsou jednoznačně moje nejoblíbenější. Když je srovnám s jinými, musím jednoznačně říct, že si vážím tvůrce, který si přes nepřízeň producentů dokázal udržet vysokou kvalitu svých děl.

Pro mě osobně je nejoblíbenějším seriálem Josse Whedona samozřejmě Buffy, přemožitelka upírů a pak Angel ale i jeho další tvorbu považuji za vynikající.

Bylo by skvělé, kdyby se mu podařilo získat naprostou kontrolu nad svou tvorbou tak, aby jeho originální nápady co nejlépe vynikly a producenti mu to neustále nekazili tak jako třeba u Dollhouse a Firefly a to především u prvně jmenovaného seriálu. Snad se ještě jednou vrátí k Buffy a to v podobě filmu a natočí pořádné pokračování, které by jistě potěšilo všechny jeho fanoušky. 

Na jeho Avengers se neuvěřitelně těším a doufám, že se z něj díky tomuto filmu stane konečně nejen nejoriginálnější tvůrce ale také jeden z nejúspěšnějších, určitě bych mu to moc přál.

Stalo se a z Avengers se stal velký hit a podle mě jedna z nejlepších Marvelovka, co zatím byla natočena a pevně věřím, že druhý díl bude ještě lepší než ten první. 

Druhý díl Avengers nezklamal. Ale teď mě zajímá, jak dopadne jeho přesun k DC. 

Tak jeho spolupráce s DC moc dobře nedopadla, ale nebylo to jeho chyba. Joss Whedon by udělal dobře, kdyby se vrátil k Marvelu.

James Cameron

Terminátor, Vetřelci, Propast, Terminátor 2, Pravdivé lži, Titanic a Avatar. Všechny tyto filmy Jamese Camerona patří mezi klasiku a je veliká škoda, že jich zatím natočil tak málo. Snad budou pokračování Avatara stát zato, protože to čekání je vážně nesnesitelné. Popravdě bych ocenil kdyby se Cameron rozhodl naplno věnovat něčemu zajímavějšímu. Třeba se toho jednou dočkám.  

Quentin Tarantino

Gauneři, Pulp Fiction, Kill Bill 1 a 2, Hanebný pancharti a Nespoutaný Django a nově Tenkrát v Hollywoodu.