Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (377)

plakát

SpongeBob v kalhotách: Film (2004) 

Davida, ty kluku ušatá, co ty tam děláš? Spongeboba jsem vždycky bral jako volovinu, ale pak jsem viděl ty obličeje, který s Patrickem dělaj, a řezal jsem se, takže jsem to celkem přehodnotil a vydal se na 87 min houby a hvězdice. Dobře strávenej čas, fakt jo. Když vám docházej nápady a není cesty ven, berte co největší hloupost a ono se z toho něco vyvine. 4 **** za skvělou zábavu se super nápady, ale na maximální uspokojení to nesáhlo, takže tomu tu jednu * ještě odepírám. No, snad mě za to pán Hillenburg nenakrájí do salátu.

plakát

Americká krása (1999) 

Postmoderno zpracované do 117ti min, které vystihly poslední dobu. Manželské krize, které doprovází touha po mladé holce, hulení trávy... Jeden z nejlepších a nejvystižnějších snímků.

plakát

Ďáblův advokát (1997) 

Keanu Reeves je jeden z nejlepší amerických herců současnosti a k tomu všemu mu nahrávají takovéto role, kde se ukáže jeho pravý talent. Ve spojitosti s Al Pacinem (který je pro mě navždy Kmotr), se z filmu stane mrazivá hromádka nádhery se skvělými výkony, děsivými scény a vším, co to potřebuje. Ideální večerní podívaná, pokud hledáte něco lepšího.

plakát

Strach a hnus v Las Vegas (1998) 

Nejspíš je čas, připravit se na stejnej ,,Americkej sen v akci." Drogy, chlast i éter sem a go.

plakát

Šílenci na prknech (2001) 

Když to zvládnete uznat a nebudete v tom hledat blbosti, tak potvrdíte to, že je to prdel. A nebuďte tak nároční na takovejhle typ filmů, který vás mají jenom pobavit. Chcete od toho moc.

plakát

Romper Stomper (1992) 

Násilnický a nacistický film o boji mezi skinheady a asiaty. Osobně preferuju takovej film čas od času jako jiný sousto, který se ne každýmu zalíbí a padne do jeho jídelníčku. Russell Crowe zde hraje vyložený hovado a plešatá parta, která po jeho boku dělá jenom svinstvo, který bysme nikdo z nás nechtěli mít na blízku. Perlička je holka, která trpí epilepsií, ale skinům to působí legraci. Pokud vás popadne hodinka nenávisti vůči všemu na zemi nebo pouze proti asiatům, dopřejte si Romper Stromper jako sladkou čokoládku. Vřele doporučuju též maminkám a dětem.

plakát

Poslední dny (2005) 

Když vás začne film nudit, stala se někde chyba. Pokud vás nudí už od začátku, stala se veliká chyba. Proč takhle unudit diváka, když se snažíte ukázat poslední dny Kurta Cobaina mezi živými. To se prostě nedělá. Je to depresivní a zároveň nic nedějící se.

plakát

Czech Made Man (2011) 

Takovej divnej pokus o kvalitní film pro oči českejch diváků. Jasně, nacpěte do filmu Jacka Danielse, kokain a hromady peněz a pak se na to nalepěj teeni a opijou se tím jak rohlíkem. Pro mě hodně slabý a myslím, že se u nás nahoru nevylepí nic, co bude mít základy v idejích o tom, že co je trendy, po tom každej letí.

plakát

Odpadlík (1992) (seriál) 

Tenhle seriál má jednu kladnou věc a to takovou, že pokud jste ho neviděli alespoň 5 let, tak si vygooglujte českou znělku. Je to k popukání :D

plakát

Kmotr II (1974) 

Ještě skvělejší pokračování naprosto dokonalého filmu. Al Pacino v nejlepší podobě. Film nabral atmosféru, která se držela celých 190 minut a já měl o večer postaráno.