Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (129)

plakát

Vše, co jste kdy chtěli vědět o cestování v čase (2009) 

Cestování časem v hospodě u piva. :D Konečně komedie, u které jsem se zase jednou pořádně pobavil. "Kluci, jsme v háji. Millie je editorka. Editorka, pamatujete? Zabíjejí lidi na vrcholu slávy, třeba Kevina Costnera. A myslím, že teď jde po nás."

plakát

Zmizení Alice Creedové (2009) 

Velmi originální po všech stránkách, ale podruhé bych to vidět nemusel. J. Blakeson je frajer; debutní scénář i režie a hned taková pecka. Dejte mu peníze a vyprodá kinosály. :-)

plakát

Ninja Faktor (1997) (pořad) 

Tak tohle můžu. Neznám jinou TV show, kde by moderátor sypal jednu brutálnější hlášku za druhou. :D

plakát

Milenec nebo vrah (1996) 

Ve své době to musela být opravdu pecka. Dokonalé herecké obsazení, režie a chytlavý soundtrack vytvářejí vhodnou thrillerovou atmosféru, která tu zachraňuje z dnešního pohledu kapku nudný a předvídatelný scénář. Nezbývá než doporučit.

plakát

Dům ďábla (2009) 

Paráda, přesně můj šálek čaje. Příjemné žánrové osvěžení v dobách, kdy hororu vládne klišé a brutální naturalistické scény od 10. minuty filmu nejsou žádnou výjimkou. Bohužel masy dnes slyší na něco jiného, svědčí o tom celkové hodnocení tady i na IMDb. Na protest proti tomu dávám 100%, chci víc takových filmů. :)

plakát

Případ číslo 39 (2009) 

"Závěr děsivého hororu plného překvapivých zvratů přináší šokující a zlověstné rozuzlení." :D To se v mém případě tedy rozhodně nekonalo, celý děj jde tradičně odhadnout po prvních 10 minutách, nicméně i tak film v mých očích zůstává lehce nad průměrem. Renée Zellweger (netrpím alergií) to v roli sociální pracovnice celkem seklo, tedy alespoň do onoho "šokujícího a zlověstného rozuzlení". :) Mimochodem celou dobu se tu nabízel potenciál vymítání, už už jsem doufal v nějaký náznak, ale pak přišel trapný konec, který vše zabil.

plakát

Poslední dům nalevo (2009) 

Wtf 67%? Ja v tom nevidím nic tak převratného. Režisér vsadil na jistotu a povedlo se. Jak tohle může někdo porovnávat se Saw? Saw je především psychologický thriller, oproti němu je The Last House on the Left jedna velká nuda vyplněná splatter vatou. Ale na masy zabírá, o tom žádná. Příště víc nápadu. A nebo točit komedie. Párkrát jsem se i nemístně zasmál.

plakát

Titanic (1997) 

Klasika a zároveň jeden z mála filmů, u kterého mi dabing sedne víc než originál. :)