Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (120)

plakát

Hranice nemožného (2008) (seriál) 

Hodnoceno v 1. polovině 3. série. | 1. polovina 1. série mi hodně připomínala seriál Threshold (2005) který je opravdu odpad a proto jsem nechápal proč tento seriál má tak dobré hodnocení a bez toho bych se asi neprokousal dál. Postupem času je vše vysvětleno a ze zdánlivě nesouvisejících příběhů se utvoří jeden obraz který dává smysl.

plakát

Pán času (2005) (seriál) 

No musím říct, že prvních pár dílů bylo nic moc, ale pak se to rozjelo a opravdu to stojí za to. Je to fakt dobrá sci-fi komedie. Neodolatelný je ten doktorův smích v situacích ve kterých bych to nikdy nečekal. Je to takový správný pošuk. :) Je to doktor, ale doktor kdo?

plakát

V zajetí rychlosti (2005) 

Opravdu super snímek který rozhodně stojí za to skousnout.

plakát

VALL-I (2008) 

Pixar se zase ukázal, že umí nejen animovat, ale vytvořit i kvalitní příběh který nenutí a pobaví. Film nese velké poselství. Jen doufám, že si z toho lidi vemou příklad.

plakát

Dr. House (2004) (seriál) 

Dabing: Martin Stránský, Petr Gelnar, Kateřina Lojdová, Martin Písařík, Libor Terš, Jolana Smičková, Helena Ditrtová, Ivana Měřičková, René Přibil, Bohdan Tůma, Jan Rimbala, Překlad: Tomáš Studený, Renáta Mlíkovská, Barbora Knobová, Olga Pavlová, Jan Urbánek Dialogy: Marek Tomažič, Luděk Koutný, Jitka Tošilová Zvuk: Petr Kočík, Tomáš Říha Režie: Marek Tomažič vyrobilo: Studio Audiotech, Cet 21 s. r. o. 2006, 2007, 2008

plakát

Šílená / Krásný (2001) 

Příběh, který je opravdu uvěřitelný a ačkoliv se ze začátku zdálo, že příběh bude jasný a přímočarý jako ostatní americké filmy, tak nebyl.

plakát

Teorie velkého třesku (2007) (seriál) 

U prvních dílů jsem se fakt řezal smíchy. Postupem času to přece jen trochu opadlo, ale i tak je to skvělá sranda. Opravdu to stojí za zhlédnutí.

plakát

Erasmus a spol. (2002) 

Opravdu oddechová a pohodová komedie o životě.

plakát

Pokoj č. 10 (2006) (seriál) 

Tento seriál jsem zhlédnul jedním dechem. Byl napínavý a úžasný. Chybělo mi vysvětlení kde se vzal 10. pokoj a proč se vymazala minulost nájemníka. Je spousta otázek které čekají na objasnění a doufám že tvůrci nás nenechají příliš dlouho čekat. Dabing: Jsn Šťastný, Otakar Brousek ml., Regina Řandová, Lumír Olšovský, Jiří Prager, Kateřina Petrová, Luděk Čtvrtlík, Pavel Šrom, Libor Bouček, Kateřina Petrová, Zdenička Petrová, Tomáš Juřička, René Slováčková, Jiří Knot, Daniela Bartáková, Ivana Milbachová, Jan Maxián, Bohdan Tůma, Roman Hajlich Překlad: Vladimír Fuxa Dialogy: Václav Knop Zvuk: Martin Václavík Režie: Václav Knop vyrobilo: SDI Sun Studio 2007