Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (34)

plakát

Rebel Moon: Druhá část – Jizvonoška (2024) 

Fakt jsem si myslel, že to nemůže být tak blbý,  jak tady všichni píšou, že je to jenom hate na Snydera. Je to ještě horší, celej film jsem trpěl, skoro až fyzicky. Nepamatuju si, kdy mi byly postavy, rozuměj hrdinové, tak moc u prdele jako tady. Tragédie....

plakát

Tancuj Matyldo (2023) 

Pocitově spíš tak na 3,5 hvězdy, ale zaokrouhluju nahoru, protože se konečně po dlouhé době, zase někdo pokusil natočit v ČR FILM.

plakát

Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně (2023) 

Ten co dává plný počet, nepoznal, že je to blbost. Ten co dává odpad nebo jednu, nepochopil, že je to možná blbost trošku schválně. Nebo ne? 🙂 Já fakt nevím, takže zůstanu někde uprostřed....

plakát

Stvořitel (2023) 

Vizuál je pecka, zbytek je těžkej průměr bohužel.

plakát

Mluv se mnou (2023) 

Pro mě to nebyl tak úplně horor, spíš psychologický films hororovými prvky. Škoda trošku uspěchaného závěru, většinou to mám obráceně, ale klidně to mohlo být o 20 minut delší...jinak jako low- cost režisérská prvotina dost povedený, herci neherci hrajou super a "hudba" je taky moc fajn.

plakát

Propast (1989) 

Neprávem možná trošku nedoceněný film. Director' s cut za mě naprostá pecka, bez které ten film není úplný !!!

plakát

Vocasy na tripu (2023) 

Jasně, že je to kravina, ale občas to chce trošku vypnout mozek a pustit si něco na odreagování. Já se po blbém týdnu, docela dobře pobavil a o to u komedie jde ne?

plakát

Halloween končí (2022) 

Špatný, už by toho mohly asi nechat a vymyslet si jinou postavu. PS: musím říct, že jsem se v letadle docela řezal, protože s indickým dabingem, je to fakt špica.

plakát

Black Panther: Wakanda nechť žije (2022) 

Viděno v letadle v Hindštině, ale něco mi říká, že bych tomu nedal víc ani v kině v originále. Hrozně dlouhý, ale zase mi to ukrojilo 1/2 letu což je vždycky příjemný a tak dám 3 hvězdy.