Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (2 324)

plakát

Modelář (2020) 

Slátanina několika žánrů, politický názorů a prazvláštních hereckých výkonů. Postavy jakoby nebyly dotvořeny, sem tam kompletně zmizí a celé to tak nějak nedává smysl. Škoda...

plakát

Addamsova rodina (2019) 

Přijde mi, že toto byla pořádná animovaná nuda. Navíc animace podle mě nesahá po kolena ani dnešních počítačovým hrám, scénář je slaboučký, humor chybí. No, alespoň, že děti se docela bavily.

plakát

Dokonalá lež (2019) 

Příjemné, jak ze staré filmové školy. Z Iana jde hrůza, Helen v sobě dobře skrývá pravé já, i když člověk tak nějak tuší, že o tom velkém překvapení to nakonec bude. To je snad jediná škoda. Přesto se na to od začátku do konce velmi dobře dívá!

plakát

Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn) (2020) 

Tak nějak nevím, vlastně je to totální blbost, která se veze na Gothamu. Postavy nejsou nijak sympatické (snad až do posledních scén, kde dojde k zlepšení), herecké výkony nijak nezáří a tak to triky s průměrným scénářem rozhodně nezachrání. Snad jen Ewan hraje velmi slušně a člověk by do něj takového záporáka nikdy neřekl...

plakát

Last Christmas (2019) 

Ale to byla pěkná romantika evropského ražení. Sympatický, originální a překvapivý scénář spolu s příjemným neotřelým hereckým obsazením. Super odpočinek!

plakát

Avengers: Infinity War (2018) 

Neskutečná sci-fi řežba, která mi nepochopitelně unikla. Skvělý mix hrdinů, vážných a vtipných scén, plno fantastických triků. Radost se dívat!

plakát

Cesta za živou vodou (2019) 

Tak já nevím, nějak mě to už podruhé nebavilo. Triky dobré, scénář slabý, humor téměř žádný. Takže vlastně nic kvůli čemu bych se k tomu chtěl vrátit.

plakát

Legenda jménem T-34 (2018) 

Přistupoval jsem k tomuto filmu s despektem. Ruský film o válce. Je tam obrovské množství ruského patosu, který se objevuje snad každých 10 minut. To je ještě horší než v podobných amerických filmech, kde na zaoceánskou formu je člověk už zvyklý. Zde to nově bije do očí. Na druhé straně příběh není vůbec špatný, některé zkratky v ději člověk odpustí a celkově se člověk vlastně dobře baví. Takže velmi slušný průměr, překvapivě!

plakát

Skleněný pokoj (2019) 

Fascinace jednou krásnou budovou bohužel nestačí. Film si nedokáže s postavami najít ten správný vztah a příběh také v koutu díla trpí. Když se k tomu přidá několik scén, které jsou mimo, dostaneme se na ** maximálně.