Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Western
  • Horor

Oblíbené seriály (10)

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Kdysi jsem tenhle seriál bral jen jako "prdel z blbečků", ale za ty roky musím říct, že v něm je mnohem víc. Postavy vyrostli a s nimi i jejich charaktery. Například osmá a teď i devátá sezóna, dokáže nejen rozesmát, ale i rozesmutnět. Sheldon a Amy jsou v těchto posledních dvou řadách naprostý vrchol seriálu a uvidíme jestli se dostane i na sérii desátou. I když posunout to dál než to je teď to zřejmě nejde.

Futurama

Futurama (1999)

BUT I DON'T GUESS ANYTHING I COULD DO WILL EVER MAKE YOU FEEL THE SAME WAY ABOUT ME THAT I DO ABOUT YOU! Futurama je pro mě už srdcovka. Fry je totiž stejnej loser, jako já.

Black Books

Black Books (2000)

Bernard. Ožrala, cigára furt a na všechny řve šíleným způsobem. Jou to je můj kluk.

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Nejlepší hranej seriál všech dob. Je to hlavně jedna z mála věci kde dávám přednost českýmu dabingu před originálem.

Jackass - naprostí šílenci

Jackass - naprostí šílenci (2000)

Hello; i'm Johnny Knoxvill and this is a "run from a downhill". Welcome to Jackass. Pokaždé čumím, co tihle frajeři zvládnou. Prostě se nebáli a překročili hranice, za který by spousta lidí nikdy nešlo.

Dexter

Dexter (2006)

Nechápu lidi, kteří po shlédnutí posledního dílu stahujou hvězdy nebo dávají rovnou odpad! To jako 95 hodin co bylo před posledním dílem jen tak zahodí? Hlupáci. Masterpiece!!

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Tak tady není o čem diskutovat. Jeden z nejlepších seriálů co kdy byl stvořen. Homer jako naprostej outsider udělá za jeden díl tolik blbostí, že by to nezvládl ani "Rampa Mc kvak" za 10 dílů kačerů.