Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (752)

plakát

Narcos: Mexiko (2018) (seriál) 

Pro mě byla výhoda, že jsem ze všech Narcos viděla jako první tenhle. I když se jedná o jiný seriál, původně se mělo jednat o další pokračování Narcos. S jinými postavami jde o úplně jiný příběh. Celkově se Mexico zdá pomalejší,ale postupně se charaktery i příběh vybarvují a rozhodně se budu těšit na další sérii.

plakát

Narcos - Season 2 (2016) (série) 

Po první šťavnaté sérii hodně pomalé, řeší se tady pozvolný pád Escobara až na samotné dno. Možná by mi to až tak nevadilo, ale já má více pocit, že se dívám na hodného strejdu, kterého je mi více a více líto. Pokud byl ve filmu vyobrazen jako "dobrák," tak nevím, co si myslet o tomhle. Možná je to i Mourou, je to sympaťák, ať chce nebo ne.

plakát

Potomek (2019) 

Nečekaně příjemná podívaná se zajímavým námětem. Začátek výborný, napětí solidní, ale ne za každou cenu. Konec taky nezklamal a celkově to hezky plynulo a bylo dobře zahrané.

plakát

Joker (2019) 

Tohle jsem si šla užít do kina a když je kolem něčeho moc velké halóoo, tak se snažím být co nejvíce nautrální a opravdu si udělat jen svůj niterní názor. Čekala jsem ponuré psychologické drama a přesně toho jsem se dočkala, Jokerův smích nebyl opravdu smích nakažlivý, úplně v první scéně se mi zdál přehrávaný, až s postupem času jsem zjistila, že přesně takový měl být. Joaquina Phoenixe mám moc ráda,ale mám ho trošku zaškatulkovaného jako herce PSYCHO rolí a tady je tomu taky tak. Někdy se na člověka lepí smůla za smůlou, všechno se na něj valí, nic mu nevychází i přes veškerou velkou snahu. Kam to až může dospět? Tam kam by nemělo nebo mělo? Docela reálné zobrazení dnešního světa a rozdílů v něm. Navíc dnes již ikonické schodiště s velikou atmoškou a také bonus v podobě Batmanova zrodu.

plakát

Slunovrat (2019) 

Třeba to nebyl špatný film a já ho špatným jenom viděla, objektivita je pro každého někde jinde. Vím, že mě nebavili herci, ani příběh, který byl tak nějak předvídatelný. Pomalé tempo zvyšovalo moji nervozitu,vnímala jsem to jako nesmyslné, přehnané, ubíjející,směšné, jednoduše taková ta kravina, která si na něco hraje. Už nikdy. Jedna hvězdička za krásnou přírodu.:)

plakát

Jmenuju se Dolemite (2019) 

Začátek hezky odsýpá, má to šťávu, krásnou dobovou atmošku a Eddieho Murphyho, který baví jako vždy. Jenomže postupem času jsem měla pocit slátaniny, zbytečností a jak rychle přišlo nadšení, tak také rychle odešlo. Třeba tomu dám ještě jednou šanci.

plakát

Půlnoční láska (2018) 

Pro mě teda nepovedené. Příliš naivní na tak staré herce( i když hrají mladší). Příliš sladké, předpívatelné a dokonalé. Lezlo mi to na nervy,ale myslím, že pro diváky, spíše divačky do 15 let asi top. Neee fakt nechci být zlá.

plakát

Kafarnaum (2018) 

Tam kde děti berou osud do svých rukou a mají více rozumu, než dospělí. Tak nějak to na mě zapůsobilo. Vůbec tu mentalitu nechápu a ani nechci, je mi hodně vzdálená. Občas hodně krutý film, který je naopak natočený hodně procítěně a diváka přitom prvoplánovaně nevydírá.

plakát

Sing Street (2016) 

První polovina naprosto skvělá, od herců, příběh, přes hudbu, která se každou chvíli mění, veliká zábava, ale po druhé polovině jsem měla pocit, že se to tam všechno začíná víc a víc plácat. A fakt mi vadilo, že Lucy Boynton vypadala mnohem starší než Peelo.

plakát

Gentleman s pistolí (2018) 

Že mu je přes osmdesát vzhledově odpovídá,ale svými gesty, mimikou, hlasem, je to pořád ten stejný Redford jako kdysi, stejně tak Sissy Spacek je až na ten nos z profilu( bojíííííím) ještě čupr baba. Občas mě tyhle filmy se staršími herci baví, mají hlubší smysl, neřeší kraviny. Forrest Tucker byl tedy opravdový oříšek. Občas se film malinko táhne,ale je tak příjemně jiný, že mě to baví. Navíc mě svou rolí hodně potěšil i Casey Affleck, kterého jindy nějak nemusím.