Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor

Oblíbené seriály (10)

Castle na zabití

Castle na zabití (2009)

Tak tenhle seriál předčil všechna má očekávání. :-) Opravdu jsem nečekal, jak se tento seriál zalíbí. Detektivní seriál, který také hodně pobaví. Spisovatel a detektivka - krásný výběr. Detektivku si člověk zamiluje ihned a Castlovi člověk postupně přijde na chuť. :-) Lepší herce dosadit nemohli. 5 hvězd? Stoprocentně! Po dlouhé době musím také připsat něco o vztahu Castla a Beckettové. Líbí se mi styl od Andrewa W. Marlowa, jak dává postupně dohromady hlavní postavy. Něco takového právě mám rád a za to jsem mu velmi vděčný. :-) Po pěti sérií: Ačkoliv si někteří myslí, že seriál by se mohl zakončit šestou sérií, tak já říkám: "Nikoliv!". :-) Kvalitu si to udržuje celkově stejnou vůči předešlým řadám. Některé epizody jsou lepší, jiné horší. Takže dokud to nebude mít alespoň osm řad, tak nebudu spokojený. :-) Po osmi sérií: Tak se mi přání splnilo a seriál se dočkal i osmé série, byť poslední. Kdyby ABC nadále počítalo se Stanou Katic, tak by mě mrzelo, že by nebyla další série (a právě kvůli plánovanému vyškrtnutí herečky není další řada vzhledem k vyjádření fanoušků). Nemalá část diváku špatně hodnotí osmou sérii (či dokonce i sedmou) negativně, ale já jsem byl za ní rád a hodnotím ji pozitivně. Sice byl začátek poslední sezóny příliš divoký a konec krapet uspěchaný, ale celkově se na to dívám s úsměvem a za úplný konec jsem přeci jen rád. :-)

Futurama

Futurama (1999)

Stejně nesmrtelný seriál jako Simpsonovi, který je o krapet inteligentnější. Proto ho mám také raději. :-) Vtipný, zábavný, sci-fi dobře povedený seriál, který si zaslouží spoustu sérií. Má skvělé parodie jako např. na Star Trek (viz. kapitán Zapp Brannigan :-D). Co jiného dodat....prostě neskutečně povedený animovaný seriál, který neomrzí. :-)

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Simpsonovi...co na to říct. :-) Skvělý, nápaditý, vtipný, povedený, rejpající, akční, neskutečný,...takhle bych mohl pokračovat do druhého dne. Simpsonovi jsou velká klasika a vůbec se nedivím, že to má tolik sérií. Nápadů není nikdy dost. :-) Díly nikdy neomrzí a člověk si je může pouštět neustále dokola. A nikdy by mě nenapadlo, že Simpsonovi, který jsem měl ze všech animovaných seriálů nejraději, může překonat jeho sestra Futurama. :-) Jak to ti tvůrci dělají? Nejspíš podepsali smlouvu s ďáblem. :-)

Lovci duchů

Lovci duchů (2005)

Seriál, který si zaslouží plný počet hvězd. Tedy, kdyby byly jen tři série, tak bych tomu nejspíš udělil pouze čtyři hvězdičky, ale od čtvrté série by si to zasloužilo všech pět. Obzvlášť za řadu pátou, sedmou a nejnovější - osmou. Už to ani moc nejsou jednotlivé epizody, kde Winchestrovi obvykle likvidují duchy a zachraňují lidi. Je to více propojené s hlavním dějem a to dělá seriál kvalitnější (pravděpodobně i proto seriál stále žije). Devátá řada bude a snad vznikne i desátá. Tento seriál by si ji jistě zasloužil.

Hvězdná brána

Hvězdná brána (1997)

Pro mě snad největší sci-fi klasika, která existuje. :-) Postavy, napětí, akce, sci-fi, humor - vše skvělé. Tvůrci do toho vložili výborný nápady jako např. Goa'uldy, Asgardy či Ori. Dobře dosazovali i jména bohů. :-) Postupem času se série podle mě náramně vylepšovaly až do desáté, poslední série. "Blahoslavení budiž Ori!" :-D

Hvězdná brána: Atlantida

Hvězdná brána: Atlantida (2004)

Sestra SG-1, která se nad moje očekávání velmi povedla. :-) S SG-1 se to navzájem i doplňuje v několika věcech. Tvůrci opět předvedli nové nápady, nového nepřítele i technologie, které stojí velmi za to. Jen škoda, že to má jen 5 sérií a ne 10 jak SG-1. :-)

True Blood: Pravá krev

True Blood: Pravá krev (2008)

Tak tento pesimistický, drsný seriál má skutečně něco do sebe. :-) Ani u jednoho dílu jsem se nenudil. Akorát mě občas štve, jak furt nechávají konce otevřené. :-D Ale jinak fakt skvělý seriál. :-)

Za svitu měsíce

Za svitu měsíce (2007)

Velmi kvalitní seriál. Jiná tak dobrá upíří kriminálka už nikdy nebude. Velmi dobrá témata a zápletky jednotlivých epizod se skvělým upírem a reportérkou v hlavních rolích. :-) Hodně ale nechápu, jak mohli tvůrci přestat natáčet další díly tohoto senzačního seriálu, který by přitom mohl mít spoustu sérií (hlavní postavu by vždycky nalíčili tak, aby vypadala stejně :-)).