Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (1 012)

plakát

Mercy (2014) 

Babička mě pěkně štvala. Filmy tohoto typu můžu a nevadí mi, naopak je mám i ráda, ale tahle "krása" teda ne. Nemá to žádný charakter. Pořád a stále se bába s vnukem handrkují, kdo teda bude mít v sboě onen "vzácný dar". Je to splácené a nevyvinuté.

plakát

Žena v černém 2: Anděl smrti (2014) 

Překvapilo mě tak nízké hodnocení. Samozřejmě The Woman in Black s Radcliffem byla trošku jiná liga, ale co se týče mého úsudku, zdá se mi tohle pokračování dobré. Klasická lekárna s duchy. Ani děj nebyl mrzutý a nudný. Plynul uměrně s časem. Možná se tady objevují absurdní scény a trochu se místy lapá po dechu, ale rozhodně žádná nudná béčková hrůza. Zasloužené ***

plakát

Dcera nejlepšího kamaráda (2011) 

Zajímavý film o rodinné krizi. Je to spíše nenápadný snímek, než radikální, a dá se na něho podívat i bez morálního napětí.

plakát

Otevřené srdce (2012) 

Příběh těhle postav je hluboký a vyzařuje z něho opravdovost a upřímnost. Výborně J. Binoche, u ní to ani jinak nejde. Akorát pro mě byly otevřené srdce místy dlouhé, paradoxně, přestože má tenhle snímek pohých 87 minut.

plakát

Sedmý syn (2014) 

AAA proč vždycky musí ty trailery tak dobře vypadat a přitom realita je úplně jiná. Seventh Son je nesmyslný, uhozený, trapný. Dialogy se nedají poslouchat, příběh nemá žádnou strukturu. Snad ty efekty a J. Moore daly tomuhle propadáku naději na hodnotící milost.

plakát

The Den (2013) 

Nemám ráda filmy, které spočívají v pohyblivosti kamer, ale k The Den to prostě jinak nešlo. Jak už tady bylo řečeno, výborný motiv, akce je tady taky spoustu, sympatická hlavní postava a napětí je výborně vybruslené. Ten závěr byl hodně crazy, a chybělo trochu toho vysvětlení. Ale dobré tři ***

plakát

Zvonilka a tvor Netvor (2014) 

Zvonilka je má oblíbená pohádka, líbí se mi její zpracování. Má nádhernou animaci a její příběhy mají něco do sebe. Možná bych tuhle vílu zařadila spíše do kategorie dětské, ale právě proto do ní vkládám naděje. A mimochodem tvor netvor byl tak roztomilý, že bych ho také chtěla mít doma =)

plakát

Kdo věří na lásku (2014) 

Sladké, ale důvtipné. Člověk se trošku zasní. Playing It Cool se s realitou rezešel už dávno na začátku, ale půvabné =)

plakát

Avenged (2013) 

Nezačalo to špatně, trošku klišé, co se týče námětu, ale proč ne..Avšak potom co ze Savaged vylezlo se nedá hodnotit jinak. Jasně, špatné se trestá, možná by mi ani tak nevadilo, převtělení z jednoho do druhého, i když si myslím, že zrovna do tohoto motivu se to vůbec nehodilo, ale vznášení se, rozpadání se vlastně mrtvého těla, které se poté zase pěkně poskládá, načež duše postižené byla dá se říct už dlouho někde v trapu, se mi zdá dost nemístné. Ale věc vkusu, krev rozhodně nechyběla.

plakát

Late Phases (2014) 

Hahaha..,měla bych spíš odůvodnit proč tu jednu hvězdu a ne odpad. Za odvahu. Špatná režie, špatní herci, hrozné dialogy a hrozní vlkodlaci, prostě všechno špatně.