Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (1 012)

plakát

Room (2015) 

Jednoznačné a velké plus tohoto snímku je jeho autentičnost, a výborný scénář, který pochopitelněpatří E. Donoghue. Bohužel knihu jsem nečetla, ale po shlédnutí Room si myslím, že jsem skoro o nic nepřišla. Tohle drama vás naplní vším, čím má, a je to opravdu srdcervoucí příběh, nejen životem Joy, ale i životem malého Jacka, který objevil svět v pěti letech. Nemám moc co bych vytkla, možná jen malou protaženost, ale zase ta vám dá celohodnotný příběh, který si tak můžete plně vychutnat.

plakát

Backtrack (2015) 

Backtrack je u mě na rozhraní mezi třemi a čtyřmi hvězdami. Nevím proč má tak nízké hodnocení. A. Brody je úchvatný, a tenhle film měl naprosto všechno v sobě. Viděli jste drama, thriller, detektivní zápletku, mysteriózno. Mě trochu zaskočil ten přehnanej konec, kterej celou tu pevnou stavbu trochu narušil, ale bez ténhle chybky opravdu dobrá práce. Nenudila jsem se ani minutu. 60%

plakát

Vanishing on 7th Street (2010) 

Ten závěr byl opravdu zabijácký a nedivím se, proč má tento snímek tak nízké hodnocení. Avšak do první poloviny, možná i do třičtvrtiny nebyl tento Vanishing zase tak špatný. Poutavý byl dost, otázek proč, jen přibývalo a kdyby se trochu více zapracovalo na jeho úpravě mohl by mít opravdu pěkné průměrné hodnocení. Určitě měl tento film dobrej potenciál.

plakát

Brooklyn (2015) 

Krásně vykreslená potava S. Ronan, společně s její rodnou zemí. Je to spíš mírně romantické drama o životní cestě a jejím rozhodnutím. Na jednu stranu se mi v tomto snímku líbilo, že hlavní postava se ani tak nerozmýšlela mezi dvěma muži, jako spíš mezi svou láskou k vlasti, rodině a přáteli a mezi láskou mužskou. Na stranu druhou, ač se na tento film dobře koukalo, nebylo tady nic tak záživného, hloubkového, co by vás navedlo na lepší hodnocení. Opravdu mírný snímek o životní touze a jejím rozhodnutím.

plakát

Spoušť (2005) 

Celkem zajímavý pohled na život teenagerů. Spojení dvou různých světů má svou daň. A. Hathaway takovou neznám - drsná holka, která je přehlížená tam, kde to bolí. Zoufalost spojená nudou ji přivede na cestu, která ji zkouší velmi dsrným způsobem. Proč ne, nepřipadalo mi to hrozné. Tohle drama chtělo poukázat na určitou věc, což si myslím se podařilo. 50%

plakát

Základ rodiny (2005) 

Trošku bláznivá rodina a trošku bláznivá komedie, ale Jessica Parker mě pobavila.

plakát

Co je šeptem... (2005) 

Typická Jennifer, ale jako obvykle ji to slušelo. Milá, nenápadná komedie, se zamotanou láskou a dobrým koncem. Klasická průměrovka, která vás pobaví a neurazí.

plakát

Les sebevrahů (2016) 

Já jsem čekala klasickou vyvražďovačku, takže pro mě celkem milé překvapení. Snímek si snaží udržet divákovu pozornost celkem dlouho. Snaží se upoutat svým tajemnem a záhadou, což do víc jak poloviny filmu opravdu funguje. Ovšem závěr zklamal. The Forest sice nějaký ten konec má, ale stala se z něho klasická tuctová duchárna. Velká škoda.

plakát

Pod kontrolou (2008) 

Jablko nepadá daleko od stromu a Jennifer je toho důkazem. Viděla jsem Davida, v určitých momentech opravdu jo. Víc bych si se Surveillance pohrála, protože film to není vůbec špatný, možná předvídatelný, ale špatný ne. Julia Ormond je pořád sympaťanda, ale do téhle role se mi nehodila, a trochu mi její postava vadila, chyběl mi u ní ten správný náboj. Každopádně nic převratného.

plakát

Spiknutí: Echelon (2009) 

Velký problém jako u The Happenning, dobrý start, super nápad, ale ta pointa zabíjí. Od půlky filmu začne jedna velká nuda, a ten závěr je teda ubohý. Tvůrci si vůbec nepohráli celkem s dobrým námětem. Nastal velký spád s neúprosným tempem.