Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Horor

Recenze (510)

plakát

Může to potkat i vás (1994) 

Pozitivní, pohodové, příjemné, ale průměrné. Dobrý film na klidné odpoledne.

plakát

Česká tajenka (2013) (pořad) 

Dost hrozný. Neuvěřitelně amatérský, kolotoč byl aspoň trochu sranda, ale tohle je tupé, nudné. Soutěžící asi berou na ulici před budovou. Moderátor jakž takž, ale v tom úděsně pustém a tichém studiu nemá šanci udělat nic.

plakát

Černá smrt (2010) 

Temný, bezbarvý a deprimující středověký film, kde vlastně vůbec nevím, kdo byl dobrý a kdo byl špatný. Fanatická víra nebo pohané? Potvrzuje to vlastně jediné - historicky daný fakt, že proti pánbíčkářům jsou historicky Mao Ce-tung, Stalin i Hitler fakt žabaři.

plakát

Bůh masakru (2011) 

Hodně dobře gradovaný minimalistický filmeček. O tom, jak lidé vypadají, když z nich postupně opadává ta hraná slupka strojené slušnosti. Výborná hádka, kdy je chvíli odpornej ten, pak zas ten, Waltz v postavě záporáka který správně popichuje tu tam, tu onde a báječně rozdmýchává zášť a vztek ostatních. Solidní zvrat ve chvíli, kdy se ženské ožerou a promění v nekontrolovaná hysterická torpéda :-) Jen konec je nějak divně useknutý, nebo spíš nijaký, vlastně není nic vyřešeno - a najednou titulky...

plakát

Gamer (2009) 

Je to dobrý. Butlerovi tahle role perfektně sedla, rozhodně víc než role neotesaných lamačů ženských srdcí. Místy klipovitě zběsilý střih a děj postrádající jakoukoli logiku, ale hodně věrně převedené herní obrazy na plátno. Žádný originální námět, i tak jde o slušné dílo. A hodně dobré efekty..

plakát

Sokolovo (1974) 

Opravdu dobře udělaný válečný film, slušně vyšperkované akce, bohužel velká část herců hraje špatně. Ale na československé poměry tehdejší doby slušný nadstandart. Druhá půlka filmu je skvělá. Jen té propagandy kdyby bylo míň. Ale to se od válečného filmu z komunistické éry čekat nedá. Každopádně, dá se na to kouknout.

plakát

Luxus na talíři (2016) (pořad) 

Naprosto skvělá parodie pořadů o vaření, kde nám doporučují všechny ty bio, RAW a superpotravinový sračky. Nejdřív jsem to vzal vážně a říkal si, to snad není možný, takováhle snobárna nemůže existovat, ale pak mi došlo, že to je parodie a fakt jsem se bavil :-) Perly typu " a přece k tomu nebudeme podávat hnusný český knedlíky, ale opečenou italskou bagetu" a " český hovězí je dobrá akorát jako tažný zvíře" mě složily na zem :-D. A komenty na Streamu od té spousty tupců, kteří nepochopili, že to je parodie, jsou skvělý. Teda.. DOUFÁM ŽE TO JE PARODIE, protože jestli to je myšlený vážně, tak to nepobírám.

plakát

Tvoja tvár znie povedome (2016) (pořad) 

Po čtyřech dílech musím změnit hodnocení i komentář pořadu. Slovenská verze začala fakt dobře, ale od té doby už jen padá dolů a je docela nudná. Oproti české, která začala spoustou trapnosti, ale nabírá dech, tak slovenské dech těžce dochází.

plakát

Tvoje tvář má známý hlas (2016) (pořad) 

Po čtyřech dílech jsem nucen změnit hodnocení pořadu, které bylo po prvním díle skutečně tristní ve srovnání se slovenskou verzí. Ovšem, zatímco slováci stagnují a padají dolů, česká verze nabírá na obrátkách a je velice zábavná a opravdu povedená.

plakát

Krvavá neděle (2002) 

Kompletní smazání rozdílu mezi filmem a realitou, snad ani nevěřím, že nejde o reálné dokumentární záběry, ale o film. Natočená naprosto odporná skutečná událost, po které jsem skončil rozsekanej na zemi a jen blekotal, Fuck off Great Briatin, fuck off. Proboha PROČ??