Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (394)

plakát

Hubieho Halloween (2020) 

Totálně netuším za co dávám 3 hvězdy. První pokus trval asi pět minut, napodruhé viděno celé a možná je to halloweemskou náladou, možná skvělými gagy v pozadí a povedeným vizuálem, ale prostě nakonec proč ne... Ale chápu všechny, co to nevydrželi.

plakát

Princezna zakletá v čase (2020) 

Českému divákovi stačí málo. Princezna zakletá v čase rozhodně nedosahuje kvalit aktuálního hodnocení (86%), byť je to povedený počin. Princezna je zakletá primárně v dlouhé stopáži a v nepovedeným československém dabingu. Pro cílovou skupinu to bude fajn strávený čas, pro zbytek hledání chyb. Nemůžu se zbavit toho, že z filmu šlo vytěžit mnohem více. Mimochodem, Křenková neumí mluvit?

plakát

Tenet (2020) 

Filmařsky nejlepší Nolan. A to bych nevěřil, že je ještě kam se posunout. V době CGI a zelených pláten si musí celý Hollywood připadat jako kluci z I. A třídy proti ligovému výběru. Akce a námět neskutečné... Vypravečsky jde onejsložitějšího Nolana, o nejvíce nejasného, a proto nebude Tenet při chuti každému. Ale troufnu si říct, že přesně o to šlo.

plakát

Andělé a démoni (2009) 

Hodnotím jako divák, ne jako čtenář. Skvělý námět s trochou zbytečných chyb. Ale pořád vynikající. Scéna s výbuchem patří mezi vrchol kinematografie.

plakát

2Bobule (2009) 

Strašný. Ani nevím, proč dávám jednu hvězdu a ne rovnou odpad. Po příjemném překvapení v podobě prvního dílu bylo pokračování obrovským utrpením. Nepovedlo se ale opravdu vůbec nic.

plakát

Bobule (2008) 

Na druhé zhlédnutí se zavřenýma očima čtvrtá hvězda. Kdyby režie nebyla tolik fádní, mohl to být český kult. Škoda

plakát

Dark - Ráj (2020) (epizoda) 

Velké a skvělé finále show, která dalece přesáhla i ty nejhlubší myšlenky. Skvělé, jedinečné, geniální.

plakát

Dark - Světlo a stín (2020) (epizoda) 

Nejvíce zmatený díl ze série a možná z celého seriálu. Snad vše rozlouskne v posledních dvou dílech, protože teď už toho je opravdu moc.