Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (367)

plakát

Green Lantern (2011) 

Před pár dny jsem viděl SE a donutilo mě to přepsat hodnocení a komentář. Green Lantern je... promarněná šance, která na několik let zabila GL jako značku. Samotná mytologie je načrtnutá hodně zlehka a tak nějak jsem čekal, že se děj bude odehrávat spíše na planetě Oa, než na Zemi. Ostatní Green Lanterny si moc neužijete, v celém filmu jich je pomálu. Reynolds je sice sympaťák a do role celkem sedí, ale záporáci jsou totálně nezajímaví. A jen tak pro jistotu, kompletně CGI oblek vážně není dobrý nápad!

plakát

Princ a pruďas (2011) 

Světe div se, ono to funguje velice dobře jako parodie, i jako solidní fantasy řežba. Hezky nekorektní humor, spousta ujetých postav, sexy Natálka, idiot a budižkničemu McBride, sošný hrdina Franco, řízná hudba a minotauří erekce, to je koktejl, který jen tak neuvidíte. Škoda jen, že film zoufale nevydělal, druhý díl bych uvítal.

plakát

Krokodýl Dundee 2 (1988) 

Začátek s lovením ryb pomocí dynamitu je pro mě skoro legendární.

plakát

Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna (2011) 

Ale tak na jednu stranu jo a na druhou ne. Nenudil jsem se ani chvíli, Depp mi pořád ještě nepřišel otravnej, hezky to šlapalo a mořský panny byly fajn, ale žádná scéna mě, když to řeknu úplně pitomě oblíbenou terminologií fotbalistů, nechytla za srdíčko. Takže to vidím na tři hvězdy jako vyšité. Jestli ale máte rádi piráty z Karibiku, tak se bavit budete.

plakát

Ulovit miliardáře (2009) odpad!

Už dlouho jsem neviděl film, který by mě iritoval snad každým aspektem (krom hudby, která mi místy přišla velice dobrá). Naprosto všichni tam děsně přehrávají a jestli se Tomáš Vorel starší snažil o nějakou všeobjímající satiru a filmem chtěl ukázat, jak je svět kolem nás zlý, obávám se, že zvolil špatný způsob. Být homosexuálem, židem, Romem nebo miliardářem, zkorumpovaným policistou atd (platí pro všechny postavy snímku) pravděpodobně bych se po zhlédnutí Ulovit Miliardáře smrtelně urazil, protože nenabízí nic než klišé a dogmata. Děs.

plakát

Ali G Indahouse - Film (2002) 

Taková blbůstka, no. Ali G má skoro geniální momenty, ale zároveň se člověk nezbaví dojmu, že se kouká na naprostou pitomost. Cohenovi víc sedí polodokumentární styl, který přišel s Boratem a Brunem

plakát

Jackass 3 (2010) 

Banda hovad si opět hraje. U některejch scének jsem se smál nahlas, u některých zase skoro vůbec, jinde jsem nechápavě zíral. Klasika. 70% ale určitě. Rocky je geniální.

plakát

Karate Kid (2010) 

Původní Karate Kid si nepamatuji ani náhodou, takže jsem ochuzen o možnost oba filmy srovnat, ale ani to není potřeba, protože verze 2010 je překvapivě dobrý film a nabízí Jackieho Chana v (opět překvapivě) charakterní roli, což je po řadě jeho posledních filmů opravdu osvěžující.